Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Parfüm 5

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

foreverroma isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    daha önceden almıştım 2 tane yeni kullandım.pazar günü dayanamadım bir kupon daha patlattım !!! bakalım ne alacagım şimdi !!!
    **** balerine maıl at aktif hale getirsinler komşu

Yorum

Ben telefonla iki kez konuştum ama halen aktif görünmüyor..Kuponu kullanamıyorum, elimde kaldı, yazık...

Yorum

Kuponlar artık aktif hale getirilebiliyor. Alışveriş yapabilirsiniz.
        Alemdağlı isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        Ben telefonla iki kez konuştum ama halen aktif görünmüyor..Kuponu kullanamıyorum, elimde kaldı, yazık...

Yorum

parfüm stoğu çok az bu sitenin alacağımda bir şey yok aslında ama hikayeden aldık kupon

Yorum

Arkadaşlar, bugün SEVİL mağazalarında indirim var... % 29 oranında.. Bugüne mahsus, Şubat ayı 29 çekti diye.. Mağaza çalışanları da bugün işe gittiklerinde öğrendiler..Daha dün akşam Sevil'de idim, kimse bir şey demedi, bilmiyorlardı..Bence iyi bir indirim, değerlendirebilirsiniz..
            Aklımda bir parfüm vardı da böyle bir indirim bekliyordum, isabet oldu..
            Bu arada kupon mevzuu oldukça sıkıntılı ve karışık.. Benim kupon geçersiz daha..Cumaya kadar bekleyeceğim, olmazsa iade edeceğim..Daha da uğramam artık...

Yorum

Dolce & Gabbana The One
              2008 çıkışlı odunsu oryantal tatlı bir koku ...... detaylar blog,da

TAKASLIK veya SATLIK
              Dolce & Gabbana The One 100 ml. (%99 dolu)
              Lalique Eau De Lalique Unisex 100 ml.(%98 dolu)

Yorum

Bugün aklımda olan egoiste platinum denedim ilk izlenim olarak,eski tarz limoni buruk yeşil maskülen kokular tadında ilk notalar hayli sentetik sonrasında koku oturunca fena durmuyor genel kalitesi çok iyi olmasa da koku güzelliği olarak, ancak bana göre eh işte idare eder dedirtti öyle aman aman muhteşem bulmadım doğrusu ayrıca aramis tuscany ve chevignon klasik gibi daha iyi alternatifleri varken ben pek şans vermezdim ..tabi bu yorumum mağazada bir kaç fısla yapılmış değerlendirmem düzenli kullanmadan objektif ve net yorum yapmak bence doğru sayılmaz..kısaca şimdilik aklımdan çıkardım bu kokuyu

TAKASLIK veya SATLIK

Yorum

Biraz önce ajmal markasının shadow isimli parfümünü denedim. Hint menşeili bir firma, parfümlerinde özellikle tütsü+öd+baharat kombinasyonuna önem veriyor. Denediğim shadow parfümü ise daha modern bir anlayış sunmakta. Aromatik kuru meyveler+baharatlar+kakule kombinasyonu. Saldırgan olmayan, kalıcılığı ise ortalama üstü olan bir parfüm. Kalite olarakta normal bir designer markadan üst düzeyde oludğunu söyleyebilirim. Edp olduğunuda belirtmekte fayda var.

Yorum

Nihayet kuponu kullanma imkanım oldu da hermes Nil aldım..Yaza hazırlık..

Yorum

bende bahsedilen siteden 1adet kupon almıştım balerin com.dan Diesel denim collection aldım 75ml lik 30 tl indirimle gayet hesaplı oldu
                      ama henüz elime gecmedi gelince detaylı inceleme yazacağım ...bu arada kullanmış arkadaşlar varsa kısaca yorum alabilirmiyiz koku hakkında

TAKASLIK veya SATLIK

Yorum

balerin.com dan indirimle aldığım tom ford grey vetiver bugün geldi. daha evvel decanttan denediğim için bildiğim bir koku.çok kompleks bir koku değil belki ama kesinlikle temiz ve ferah ve bu yönüyle ilkbahar-yaz için güzel bir alternatif olacağını düşünüyorum. Tom Ford Grey Vetiver'in

Yorum

Van Cleef & Arpels Midnight in Paris parfümünün 75 lik boyunu edindim bahsedildiği gibi vanilyalı tatlımsı,cezbedici, seksi bir gece kokusu şu an düzenli kullanımdayım yakında detay yorum yazarım.. ama ilk izlenim olarak fena bulmadığımı söyleyeyim

TAKASLIK veya SATLIK

Yorum

axy1968 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                            Van Cleef & Arpels Midnight in Paris parfümünün 75 lik boyunu edindim bahsedildiği gibi vanilyalı tatlımsı,cezbedici, seksi bir gece kokusu şu an düzenli kullanımdayım yakında detay yorum yazarım.. ama ilk izlenim olarak fena bulmadığımı söyleyeyim

TAKASLIK veya SATLIK

EDP'sini mi aldınız EDT'sini mi? Bir de çok özel değilse nerden aldınız?

Yorum

evet aldığım yer çok özel..Genelde parfüm alacağım zaman net,te fiyat karşılaştırması yapıp en hesaplı orjinal ürün nerdeyse ordan alıyorum..tabii bazı özel kanallarımda var ama çok hesaplı ya gelmiyor bana,da
                              EDT ,sini aldım

TAKASLIK veya SATLIK

Yorum

Dunhill 51.3 N
                                2009 çıkışlı aromatik baharatlı sınıfından Gucci I Benzeri bir koku.....detaylar blog,da

TAKASLIK veya SATLIK

Dunhill 51.3 N 100 ml.(%98 dolu kutulu tester)
                                Son güncelleyen axy1968; 07-03-2012, 16:16.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X