4. başlığımız hayırlı olsun komşular.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Parfüm 4
Collapse
Bu konu kapandı.
X
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Evet beyler parfüm için çıldırıyoruz.
Strawberryden şu an uygun fiyata alınabilecek kokular
Buy Guerlain L'Instant de Pour Homme Eau de Toilette Spray 125ml/4.2oz at Strawberrynet! Explore a wide range of Guerlain products & more. Free shipping for orders above US$120.00!
Buy Joop Nightflight Eau De Toilette Spray 125ml/4.2oz at Strawberrynet! Explore a wide range of Joop products & more. Free shipping for orders above US$120.00!
Buy Lalique Encre Noire Eau De Toilette Spray 100ml/3.4oz at Strawberrynet! Explore a wide range of Lalique products & more. Free shipping for orders above US$120.00!
-
Ben şu sıralar çilekten alışveriş yapmayı düşünenlere daha ziyade şunları öneririm:
Buy Versace Black Jeans Eau De Toilette Natural Spray 75ml/2.5oz at Strawberrynet! Explore a wide range of Versace products & more. Free shipping for orders above US$120.00!
Buy Calvin Klein CK Men Deluxe Travel Collection: Obsession + Euphoria + Intense Euphoria + Eternity + CK One 5pcs at Strawberrynet! Explore a wide range of Calvin Klein products & more. Free shipping for orders above US$120.00!
Buy Lancome Hypnose Coffret: Eau De Toilette Spray 50ml + Card Holder 2pcs at Strawberrynet! Explore a wide range of Lancome products & more. Free shipping for orders above US$120.00!
Yorum
-
Benim listemde şöyle:
Buy Calvin Klein Escape Eau De Toilette Spray 30ml/1oz at Strawberrynet! Explore a wide range of Calvin Klein products & more. Free shipping for orders above US$120.00!
Buy Davidoff Cool Water Game For Him Eau De Toilette Spray 50ml/1.7oz at Strawberrynet! Explore a wide range of Davidoff products & more. Free shipping for orders above US$120.00!
Buy Kenneth Cole Reaction for Men Eau de Toilette Spray 50ml/1.7oz at Strawberrynet! Explore a wide range of Kenneth Cole products & more. Free shipping for orders above US$120.00!
Yorum
-
Merhabalar,
Parfüm konularının hepsini başından beri takip ediyorum ve değerli bilgilerinizi paylaştığınız teşekkür ederim, sayenizde birçok şey öğrendim.
Benim merak ettiğim, burada incelemesi bulunmayan ve deneme fırsatı bulamadığım iki parfüm var.
"Guy Laroche - Horizon(1993)"
Üst notalarında:Greyfurt, nane, mandalina ve deniz elementleri.
Kalp notalarında:Rezene, kekik ve karabiber.
Alt notlarında: Sandal ağacı, silhat ve Oakmoss
Bu pafümü denemek istiyorum ama deneyecek yer bulamadım. Deneyen varsa ve yardımcı olursa sevinirim, basenotes ve diğer bazı sitelerde fena yorumlar almamış.
İkincisi "Trussardi - L'Uomo " (1995)
Top Notes
Mandarin, Bergamot, Lavender, Tomato Leaves.
Middle Notes
Cedar, Spicy notes, Floral notes, Geranium.
Base Notes
Amber, Woods, Sandalwood, Okumal, Patchouli, Vanilla, Tobacco Leaf.
Şimdiden teşekkürler.
Yorum
-
ben birşey sorucam arkadaşlar.önceki başlıklardada yazdım ama parfüm konusunda pek bilgisizliğim yüzünden yeniden yazıyorum.
Parfüm çeşitleri ve markalar konusunda pek bir bilgim yok bana başlıca güzel markaları yazarsanız sevinirim.Kendime uygun fiyatlarda güzel bir parfüm almak istiyorum ama işte marka ve model olarak bilgisiz olduğum için bir bilgim yok malesef. teşekkürler.
Yorum
-
Spawnsas isimli üyeden alıntı Mesajı gösterama işte marka ve model olarak bilgisiz olduğum için bir bilgim yok malesef. teşekkürler.
Peki biz niye burada 4. parfüm konumuzu açmış olabiliriz sence? teşekkürler.
Yorum
-
Lord Sparhawk isimli üyeden alıntı Mesajı gösterPeki biz niye burada 4. parfüm konumuzu açmış olabiliriz sence? teşekkürler.
okumak lazım..
Yorum
-
MYGitarist+
- Sep 2010
- 193
-
Yeni Parfüm Platformumuz, Bekleriz...http://www.parfumtutkusu.com/forum/index.php
daha önce kullanıp da hoşlandığın koku varsa söyle lord sana bir şeyler tavsiye eder. Veya ne tarz bir şey istiyorsan ona göre de bir şeyler önerebilir tarz olarak pek bilgin yoksa en azından parfüm 1 i oku tamamen.Spawnsas isimli üyeden alıntı Mesajı gösterben iyi niyetle bir soru sordum.Diğer 3 başlığıda gezdim ama herkes kullanığı bir parfümü söylediği için hangisinin hangisinden daha iyi olduğunu bilmiyorum.Her parfüm iyidir tabiki ama göreceli birşey olduğu için fark ediyor.Son güncelleyen mustas; 20-09-2010, 09:05.
Yorum
-
Öncelikle Lord üstadın dediği gibi çoğu yeni başlayan arkadaşın yaptığı üzere tüm konuları okumalısın ki sana daha kolay yardımcı olalım.Spawnsas isimli üyeden alıntı Mesajı gösterben birşey sorucam arkadaşlar.önceki başlıklardada yazdım ama parfüm konusunda pek bilgisizliğim yüzünden yeniden yazıyorum.
Parfüm çeşitleri ve markalar konusunda pek bir bilgim yok bana başlıca güzel markaları yazarsanız sevinirim.Kendime uygun fiyatlarda güzel bir parfüm almak istiyorum ama işte marka ve model olarak bilgisiz olduğum için bir bilgim yok malesef. teşekkürler.
Parfüm zevk işi olduğundan benim sevdiğim bir kokuyu sen sevemeyebilirsin o yüzden sen üşenme bir göz at istersen.
Daha sonra hem yaşına hem zevkine hemde tenine uygun bir koku mutlaka bulunur merak etme.
İstersen bize biraz kendin hakkında bilgi ver çünkü parfüm kişisel bir kullanım eşyası olduğu için seni yansıtmalı bir bütün olmalısın kullandığın kokuyla...
Yorum
-
MYGitarist+
- Dec 2009
- 371
-
Satılık Parfümlerim:
Lancome Hypnose- 30ml./50ml.
Paco Rabanne Pour Homme- 30ml./30 ml.
Parfümün tarzına ve kokusuna olan beğeni,ancak bir görece doğrultusunda değişebilir.Ama emin ol,doğallık,harman uyumu gibi koku kalitesini ifade eden kıstaslar göreceli değildir.Lord üstad ve diğer tecrübeli komşular da bu bağlamda parfümleri hakkıyla değerlendirmiştir,koca 3 forum konusu boyunca...Yani sevdiğin tarzı keşfetmelisin ve bu kaliteli parfümlerden bu tarza uyanı edinmelisin.Parfüm fiyatları(üst sınıflar hariç) birbirlerine çok yakın(kampanya kapsamında fiyat düşüşleri hariç,bunu takip etmeli) ama bu yakın fiyat düzeyinde parfümler arasında 20 kata kadar kalite farkı olabiliyor bundan emin ol.Bu yüzden kalitesiz ama marka yapmış parfümlere para vermemek için,bu sayfaları okuma zahmetine girişmek durumundasın.Şayet şu an sevdiğin tarzı ifade edemeyecek kadar parfüm tecrüben yetersiz ise,mağazalarda tester deneyip beğendiklerini ve beğenmediklerini buraya yazarsan,sana ziyadesiyle yardımcı olunabilir.Parfüm kullandıkça sevdiğin tarzı daha iyi keşfetmeğe ve ifade edebilmeye başlayacağın gibi,zamanla belki beğeni alanın ve tarzın da değişebilecektir.Özetle bi yerden başlamalı!..
Yorum
-
Öncelikle hepinizi https://www.mygitar.com/forum/showthread.php?t=44806 linkteki konuma davet etmekteyim arkadaşlar,abiler,ablalar
Rive gauche,Lanvin Arpege ve Davidoff silver shadow sipariş ettim,elime ulaştılar.. Birde selçuk abi(murcaa) sağolsun takas ile hermes verdi ki çok sevdiğim bir parfüm o da
Rive gauche için diyecek söz yok zaten,yeterince açıklanmıştı.. Özellikle kalıcılığı ve fark edilirliği çok iyi.. Sıktıktan sonra akşam eve gelip birkaç dakika yatağa uzanmıştım,1 gün geçtikten sonra böyle tatlı tatlı kendini belli ediyor çok hoşuma gitti
Davidoff silver shadow'u daha deneyemedim.. Ama koku biraz pudra biraz vanilyamsı kokmakta sanki.. D&G the one'a çok benzettim kokusunu..
Lanvin arpege'i henüz 1 defa kullanabildim.. Arkadaşın evine gittiğimde ne güzel kokuyosun sen *** demişti.. Sanırım fark edilirliği iyi,kalıcılıkta biraz sıkıntı olabilir.. Tabi ileriki günlerde daha net yorumlar yapabilirim.. Biraz tatlı,sabunumsu kokuyor, Ch 212Sexy 'e benzettim kokusunu
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum