Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Parfüm 4

Collapse
Bu konu kapandı.
X
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

PWW den siparişim 2 haftadır yok sanırım postada takıldı kaldı....

Bu arada 5 ml lik şişelerden edinsek ve elimizdeki parfümler birbirimize
    yollasak böylece körlemesine alım yapmadan kokuyu deneme fırsatımız olsa keşke...
    internetten sample alımı hem masraflı hemde postada kaybolma riski var...
    -----------------------------------
    Takaslık:Azzaro Men Now %85 dolu

Yorum

[IMG]http://www.mimifroufrou.com/scenteds...ano-Rivera.jpg[/IMG]Öncelikle selam.. daha önce incelemesini veren oldumu bilmiyorum komşular belki gözümden kaçmış olabilir.

Loewe 7 pour homme hakkında birkaç satır karalamak istedim...

Birkaç gün önce işten fırsat bulduğum bi arada yine yolum düştü tekin acar'a farklı bi ürüne denk gelirim belki bir iki fıslatırım diye... reyonlara göz gezdirirken satıcı bayanla sohbet etmeye başladık. sordum yeni gelen birşeyler varmı diye Loewe ürünlerinde %30 indirim var falan kıs içinde çok uygun deyince dikkatimi çekti.. niyetim havaya fıslatım bi koklamakken satıcı arkadaş gömleğimin koluna 1-2 fıs yapıverdi ... ilk 5-10 dakikada hafif ama dengeli aromatik ağaç kokusu tarzında başladıki severim, iyi bi izlenimle başladı yani daha sonrasında 1 saat kadar bi süre sonra ağaç kokuları daha güçlü hissettirmeye başladı - hissettirmek bi yana koku resmen saldırıyor ben burdayım diye ki bu parfümden farkedilirlik bekleyenler için çok iyi ama bana göre işin o tarafı pek öyle olmadı.. başta farkedilirliği ve kokusu ile dikkatimi çeken koku daha sonrasında tekdüze bi şekilde karanfil çok güçlü bi karanfil kokusuna dönüştü... parfümü gömleğe sıkalı 6-7 saat geçmişti ve ben servisimle evime dönerken bile rahatsız edicek kadar yoğun bi şekilde karanfil kuyusuna düşmüş gibi kokuyordum.
      eve girer girmez ilk iş gömleği çıkarıp attım bi kenara tabi bi yandanda merak uyandırdı içeriğinde ne vardı diye açtım netten bulduğum kadarı ile tepe notasında gül, müge ve Fas Portakal çiçeği, orta notasında Fas atlas sedir ağacı ve kırmızı elma, dip notasında ise misk ve vetiver diye geçiyordu.. benim karanfil diye algıladığım sanırım sedir-misk ve vetiverin kullanılışından kaynaklanan bi durum olmuştu.. ve ertesi gün uyanamayıp işe geç kalma riski ile karşılaşınca dolaptan gömlek almaya bile zaman bulamayıp aynı gömleği geçirmek zorunda kaldım üzerime, gömlekteki parfüm kokusunu bi yana bırakın evin salonunu kaplamış gece boyunca.. ve bütün gün yoğun bi şekilde kokmayada devam etti...
      açıkçası koku güzelliği olarak kötü diyemem, hayran kalmamış olsamda, sadece karanfile benzettiğim o koku bi yerden sonra tekdüze bi şekilde başlıyor ve hep öyle gidiyor ama bugüne kadar kullandığım parfümler içinde böyle bi kalıcılık görmedim desem yalan olmaz.. YSL body kouros'u kalıcı diyorsak eğer rahatlıkla söyleyebilirimki bu onu 2'ye katlar ... Kullanma deneme imkanı olan arkadaşlar varsa onlarında yorumlarını bekliyorum...
      Son güncelleyen emretunca1212; 27-09-2010, 02:07.

Yorum

bir kaç satırda .. Lord'un 1. konunun ilk başlarında bahsettiği bi bayan parfümü vardı Prescriptive -Calyx diye...

Lord kokuyu çok övünce açıkçası merak ettim ve araştırdım eşime hediye etmek için deneme imkanı zaten yok. sadece e bay ve çilekte bulabildim ürünü.. denemeden sipariş ettim geldi 10 günde.. ilk denediğimde güzel floral-hafif meyveli bi açılışı var parfümün yeşil çiçekler ve kavun mango gibi meyveleri alıyorsunuz ardından- meyveler biraz çekiliyor ve orta notalardaki yasemin gibi çicekler ve tropik meyve kokuları gemeye başlıyor.. en son olarakta bi çiçek bahçesi tadında devam ediyor... bi bayan için rahatsız etmeyen temiz bi kokusu var- yani bi frambuazlı pasta değil lolitalar gibi, sentetiklik pek algılayamadım daha çok ilk bahar ve yaz için uygun olabilir diye düşünüyorum ama önemli bi konu varki .. belki çilekten bana gelen ürünle alakalı olabilir kalıcılık ve farkedilirlik yok- hani bildiğin yok.. daha önce eşiminde kullanmadığı bi ürün olduğu için kıyaslama imkanımda yok ürün bayatmı - **** orjinalmi değilmi diye... bu koku hakkında bilgi sahibi olan ve paylaşan varsa sevinirim teşekkürler...

Yorum

Fred haymans touch
          95 çıkışlı baharatlı bir koku..detaylı güncel yorumlar blog,da
          parfüm,parfüm yorumları,hediye parfüm,parfüm açıklamaları,parfüm blog,en iyi parfümler,kozmetik,moda,parfüm,kokular,kolonya

Yorum

Komşular herkese iyi haftalar olsun.Joop Night Flight ve Versace Blue deneyeniniz var mı acaba?Bu 2 parfüm hakkında görüşleriniz varsa bildirir misiniz?

Teşekkürler

Yorum

exkimene isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Komşular herkese iyi haftalar olsun.Joop Night Flight ve Versace Blue deneyeniniz var mı acaba?Bu 2 parfüm hakkında görüşleriniz varsa bildirir misiniz?

Teşekkürler
              Versace Blue Jeans, herhalde parfüme meraklı olup bu parfümü bilmeyen adını duymayan kalmamıştır diye düşünüyorum değişik kokusuyla ve makul fiyatıyla oldukça geniş bir yaş kesimine hitap eden ender parfümlerden birisi. Benim bu kokuyla ilk tanışmam yaklaşık 10 sene evvel dayımın sayesinde oldu tabi o zamanlar parfüme bu kadar merakım olmadığı için ne olduğunu bilmiyordum. Aradan geçen zamanda sanırım 5 şişe Blue Jeans kullandım

Kokunun içeriğinde

Üst notalar: turunçgil, bergamot, kasnı otu sakınız, ardıç ve sardunya.
              Orta notalar: gül, küçük hindistan cevizi, yasemin ve menekşe.
              Temel notalar: sedir, süsen ağacı, sandal ağacı ve vanilya bulunuyor.

İlk sıkılıdığında buruk keskin bir turunçgil ve baharat kokusu hissediliyor daha sonra ise kokuya hakim olan odunsu notalar ve vanilyanın talılığı şekilnde devam edip sonlanıyor.

Birçok parfüm kullandım sayısını bile hatırlamıyorum birbirine benzeyen o kadar çok kokuyla karşılaştım fakat Blue Jeans'in kokusuna benzeyen hiçbir parfüme denk gelemedim daha, çok mu güzel bir parfüm derseniz bende en güzeli değil sadece güzel derim eminim daha iyileri var fakat demek istediğim benzeri yok veya ben rastlamadım.

İşporta tezgahlarında sahtesini bulamazsınız çünkü taklit etmesi oldukça zor bir koku yapmış Versace. Sıcak yaz günlerinde kullanmaya pek uygun olmasa da bahar aylarında ve serin yaz akşamlarında kullanım için oldukça ideal bir koku hatta geçen hafta alsancakta kordonda bir mekanda otururken arka masada birisi Blue Jeans kullanmış rüzgar estikçe ben kokluyorum havayı, bayan arkadaşıma adam Blue Jeans sıkmış dedim nerden biliyorsun dedi arkamı döndüm göz göze geldik ve sadece Blue jeans değil mi dedim evet dedi çünkü kullandığım kokuyu nerede olsa tanırım. Kalıcılığı çok çok iyi olmasa da farkedilirliği gayet yeterli bir parfüm bulunduğunuz ortamda hissedilien bir koku.

Umarım sana biraz yardımcı olmuştur bu yazdıklarım? Sana almadan önce denemeni tavsiye ederim ama Türkiye'de son zamanlarda fazla bulunmuyor bu yüzden nasıl olacak bilmiyorum? Alırsan da çok büyük pişmanlıklar yaşayacağını düşünmüyorum beğenme ihtimalin yüksek bu fiyata alabileceklerin arasında bence en iyilerinden

Yorum

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım parfüm başlığını görünce dayanamadım bir şey sormak istiyorum tıraşlar dan sonra cildim çok yıpranıyor balsam kullanmayı düşünüyorum aranızda kullananlar varmı etkisi oluyor mu paul smith story ürününün balsamını tavsiye edermisiniz..
                Son güncelleyen samura; 28-09-2010, 18:02.

Yorum

Versace blue mu?O da neyin nesi yahuu,iki fıs koklayıp abime hediye etmiştimn (vasat parfümlerimi hediye ederim genelde)

Ama Versace L'Homme deyince akan sular durulur bende,sıktıkça kokladıkça beni mutlu eden,mest eden birkaç kokudan biri..(Diğerleri,Perry Ellis,Joseph Abboud) Yahu ben şu Tuscany ye de bayağı bayağı hayran kalmaya başladım,yazın geldiğinde bileğime sıktığın bir iki fısla,biraz klasik bulduğumu söylemiştim ama,(yazdan beri yeni yeni parfüm kullanmaya başladım) şu aralar kullandıkça harmanının kalitesini daha iyi anlıyorum.

Lord bana Versace L'homme ve Joseph Abboud gibi iki ayrı koku tavsiye etse ben de alsam ne hoş olur

Yorum

Versace L'homme = YSL kouros.. Onu sevdiysen bunu da seversin.. Ki zaten muhtemelen biliyorsundur

Yorum

arifcic komşu takdir edersin ki sana vasat gelen bir parfüm diğerine çok güzel gelebilir koku kalitesi mükemmel olmayabilir ama kendine has kokusu olan ve karaborsaya kadar düşen ender parfümlerden birisidir Blue Jeans.

İki fıs koklayıp bir parfümü nasıl değerlendirebiliyorsun onu da anlamadım?

Yorum

Eğer kronik sinüzitin varsa,iki fısla hemen sentetiklik rahatsız eder burnu ve Bluejeans de bu fazlacaydı.

Komşu Kouros u hiç denemedim de,birbirine bu kadar benzemelerine şaşırdım.Çünkü Kouros un harmanı çok sade ve deri temalı değil.Basenotes de bir yorumcu,senin gibi Kouros a,Azzaro PH a ve Paco PH a benzetmiş.Pacoyu bilmiyorum ama Azzaro PH a ben de benzettim.
                        Konu Kouros dan açılmışken,şu Kouros Fraicheur artık bulunmuyor değil mi?Ebay de felan da pahalıdır,piyasadan kalkmışsa..

Yorum

arifcic isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          Eğer kronik sinüzitin varsa,iki fısla hemen sentetiklik rahatsız eder burnu ve Bluejeans de bu fazlacaydı.

Komşu Kouros u hiç denemedim de,birbirine bu kadar benzemelerine şaşırdım.Çünkü Kouros un harmanı çok sade ve deri temalı değil.Basenotes de bir yorumcu,senin gibi Kouros a,Azzaro PH a ve Paco PH a benzetmiş.Pacoyu bilmiyorum ama Azzaro PH a ben de benzettim.
                          Konu Kouros dan açılmışken,şu Kouros Fraicheur artık bulunmuyor değil mi?Ebay de felan da pahalıdır,piyasadan kalkmışsa..

Paco Ph çok kötü geldi bana,hiç beğenmemiştim

Dediğim gibi L'homme beğendiysen Kouros deneyebilirsin,öyle bi ihtimal çok az da diyelimki beğenmedin,zaten alıcısı çok olur forumdan

Yorum

Benimde kronik sinüzit rahatsızlığım var ama kokladığım zaman herhangi bir rahatsızlık hissetmiyorum Burunda nasıl bir rahatsızlık oluyor sentetik parfümlerde yanma, kaşıntı vs... Bunu öğrendiğim iyi oldu böylelikle sentetik olan parfümleri daha kolay ayırt edebiliriz

Yorum

[QUOTE=lucid dream;348463]Paco Ph çok kötü geldi bana,hiç beğenmemiştim

Paco Rabanne Pour Homme benim şimdilerde kullandığım Polo Modern Reserve ile neredeyse aynı kokuyor daha önce deneme fırsatı buldum birkaç defa ama Polo'da ki kalite hissiyatını alamadım. Kesinlikle Polo derim tam bir maskülen tam bir beyefendi kokusu...

Yorum

[QUOTE=(nadas);348465]
                                lucid dream isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                                Paco Ph çok kötü geldi bana,hiç beğenmemiştim

Paco Rabanne Pour Homme benim şimdilerde kullandığım Polo Modern Reserve ile neredeyse aynı kokuyor daha önce deneme fırsatı buldum birkaç defa ama Polo'da ki kalite hissiyatını alamadım. Kesinlikle Polo derim tam bir maskülen tam bir beyefendi kokusu...
                                Komşum, sana katılıyorum.... Ralp Lauren Polo-Modern Reserve çok kaliteli bir koku... Dediğin gibi tam bir beyefendi kokusu....Maskülen bir erkek kokusu, takım elbise departmanına uygun olmakla birlikte serin havaların ve 30 yaş ve üzerine gidebilecek tarz bir koku..... Paco Rabanne Pour Homme kullanmadığım içini ikisi arasında bir kıyaslama yapamayacağım.... Ancak Basenotes'daki yorumlarda Lord komşumuzun övgüyle bahsettiği artık üretilmeyen Ralp Lauren-Polo Crest'in yerini Ralp Lauren-Polo Modern Reserve'in aldığı söyleniyor.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X