evet arkadaşlar uzun zamandır ben bu sesi farkediyorum yani annemler televizyon kapalı desede hayır açık diyorum çünkü bi çınlama gibi bir ses çıktıgını duyuyorum hissediyorum bunu geçen bizim grubun bateristide duydugunu söyleyince acaba bizde sorun mu var demeye başladım bu sesi sizde duyuyormusunuz ve sesin sebebini bilen var mı ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
televizyon kumandadan kapalıyken çıkan sesi duyan var mı ?
Collapse
X
-
televizyon kumandadan kapalıyken çıkan sesi duyan var mı ?
35Evet, Duyuyorum65,71%23Hayır, Duymuyorum11,43%4Ses mi o da ne ? ses mi çıkıyormuş22,86%8Son güncelleyen bodominheaven; 05-11-2009, 20:53.Etiket: Hiçbiri
-
Televizyonunuz kapalı olduğunu söylese bile aslında stand by mod denen düşük güç tüketimi modundadır. Zaten ancak bu şekilde bir kumanda aracılığıyla sert bir kontakt hareketi yerine dijital bir tranzistör yardımıyla TV'niz açılabilir.
Yapılması gereken, TV, DVD player, Blu-Ray Player, Playstation, XBOX, Wii, digiturk kutusu vs gibi cihazları ortak bir açma kapama düğmesi olan bir çoklu prize almaktır. Bu şekilde kullandıktan sonra her cihazı gerçekten kapatabilir, inanılmaz enerji tasarrufları sağlayabilirsiniz.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum