Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gelecekteki Gitarlar?(Yaratıcı Olan İçeri)

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Gelecekteki Gitarlar?(Yaratıcı Olan İçeri)

Hadi arkadaşlar herkes fikir yürütsün.Gelecekteki gitarlar nasıl olacak,özellikleri ne olacak.Yaratıcılığınızı konuşturun

Benim fikrim wireless gitar üretilecek jak derdinden kurtulacağız(tabi wireless içinde gitarı şarj etme g
    bir durum olabilir...) (bu akor geçersiz işlem yürüttü kapatılacak)

DN:Benzer bir konu bulamadım.Varsada kusra kalmayın
    Son güncelleyen longstring; 15-08-2009, 19:00.

Jak sız gitar zaten var diye biliyorum

Yorum

Yok sadece guitar hero'nun joystik şeklinde gitarları var(Ha birde Rafet Elroman Amerika klibinde jaksız çalıyo o ayrı)(herkeste kot pantelonn)
      Son güncelleyen longstring; 15-08-2009, 19:16.

Yorum

Yoo, jaksız gitar kullanılıyor. Hatta neredeyse butun sahne grupları kullanıyor bunu. Hatta Metallica yıllardır uzun yıllardır kullanıyor. Biraz açmak gerekirse, askıda mikrofon kutusu gibi bir kutu bulunuyor. İçinden çıkan jak ona bağlanıyor. O da sesleri amplilere aktarıyor.

Leading manufacturer of microphones for live, touring and studio applications. Professional audio manufacturer of in-ear monitoring systems, sound isolating earphones, headphones & audio and DJ cartridges

Bunun gibi bir sistem var. (Resim buyuk oldugu için link verdim.)

Ben;
        • Akordu asla bozulmayan gitar,
        • Gitarın tellerini değiştiren makina,
        • Led ışık kaplı gitar
        • Askısız asılan gitar, bunu açıklayayım;

Vucudun bel kısmına özel bir maddeden kemer takılacak. O maddeye yapışacak ve kolay kolay çıkmayacak bir madde de gitarın arkasında olacak. Gitarı vucuduna yapıştırdıgında o havada duruyormuş gibi karizmatik duracak.
        Son güncelleyen Filth*; 15-08-2009, 19:35.

Yorum

Bence askı çok daha güzel duruyor

Yorum

Ellerini bıraktığında gitarın hiçbirşeye bağlı olmadan havada durduğunu duşunsene

Yorum

Düşünüyorum ama bana askı daha estetik geliyor

Ben gitarımın küçülüp cebime girmesini ve hafiflemesini isterdim
              Her derse giderken omuzum ağrıyor.

Yorum

Filth* çok sağol gerçekten ilk defa duyuyorum desene benden önce birileri düşünmüş:P

Bu arada LED'li gitar sağlık açısından iyi değildir.LED epilepsi yatkınlığı olan insanlarda epilepsi hastalığı yaratıyor ve epilepsi olan insanlar LED ışığına bakarken(televizyondan bile olsa) nöbet geçirebiliyor.Ondan LED kullanımı çok tavsiye edilmiyor ama gel gör ki ortalık LED'den geçilmiyor
                Son güncelleyen longstring; 15-08-2009, 19:55.

Yorum

Uzerinde ekran olan bir gitardı söylemek istediğim.

Yorum

Slash tokyo konserinde kullanıyor jacksız gitar özellikle paradise city'nin ortalarında anlarsın. Bir de gibson kendini akort eden gitar çıkardı.

Yorum

Slash tokyo konserinde kullanıyor jacksız gitar özellikle paradise city'nin ortalarında anlarsın. Bir de gibson kendini akort eden gitar çıkardı.
                      Robot gitar.Güzel birşey tek tuşla akort ama hiç akort kaçmasa daha güzel olurdu

Uzerinde ekran olan bir gitardı söylemek istediğim.
                      LCD diyecektin heralde.Böyle bir gitar var,Hemde fender (Fender-İntel Ortaklığı)

Bilgisayar teknolojileri geliştiren, ünlü Intel firması ile Fender gitarları, ortak bi anlaşma ile, görenleri hayretler içerisinde bırakacak bir ürüne imza attılar!

Fender Telecaster gitarın içine, 1.25 ghz RAM'li, Echo Indigo I/O ses kartı içeren, internet bağlantısına hazır bir laptop yerleştirildi. Fender'in resmi sitesinde, bu bilgisayarla yapılabilecekler:

:: Kulaklıkları kullanarak kendi çaldığınız notaları dinleyebilirsiniz.
                      :: Kendi demolarını kaydedip, bunları e-mail yoluyla arkadaşlarınıza ulaştırabilirsiniz.
                      :: İnternete bağlanarak, çalmak istediğiniz akorları bulabilirsiniz.
                      :: E-mail ya da Messenger'ı kullanarak, sahnede ya da tur otobüsünde, insanlarla direk iletişimde kalabilirsiniz.
                      :: Arkadaşlarınızla ya da fanlarla, web-cam görüşmeleri ya da röportajları yapabilirsiniz.
                      :: İstediğiniz şarkıları indirip, dinleyebilirsiniz.

şeklinde özetleniyor. Gördüklerimizi tekrar sorgulamamıza yol açan bu ürün, sınırlı sayıda üretiliyor. Fiyatı ise henüz belirlenmedi.
                      Garaj.org'dan alıntıdır.
                      Son güncelleyen longstring; 15-08-2009, 21:56.

Yorum

Öyle de değil.
                        Demek istediğim gitarın sapında bir ekran mesela, bastığın fretler yansın, basman gerekenler başka renk olsun gibi.

Yorum

bence düşünce ile ton değiştiren bi prosesör
                          mesela *sanitarium daki clean ton* diye düşünceksin **** akustik gitar tonu diye düşünceksin ogeçicek ama zamanlamasını da iyi yapmak lazım
                          düşiünceleri ise kulağa takılan bi kulaklık gibi birşey beyin sinyallerini algılıyarak okuyacak gayet güzel olurdu

Yorum

Potant17 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                            bence düşünce ile ton değiştiren bi prosesör
                            mesela *sanitarium daki clean ton* diye düşünceksin **** akustik gitar tonu diye düşünceksin ogeçicek ama zamanlamasını da iyi yapmak lazım
                            düşiünceleri ise kulağa takılan bi kulaklık gibi birşey beyin sinyallerini algılıyarak okuyacak gayet güzel olurdu
                            Önce düşünce ile çalışan değil de analog kalitesini birebir yakalayabilen prosesör üretsinler. Daha sonra da daha ucuza da aynısını üretsinler. Bu bile yeter

Yorum

50 kuruşa gibson gelecekteki en güzel gitar olurdu bence Öyle jacksız olsun, ekranlı olsun hiç önemli değil önce gitar olsun gibson olsun 50 kuruş olsun

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X