Yoksa Messenger'lar (Yahoo, MSN, .. ) ICQ'nun pabucunu dama mı atıcaklar ? Siz ne düşünüyorsunuz...?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ICQ vs. Messenger !
Collapse
X
-
Site *****
- Jun 2003
- 2019
-
There is no dark side of the moon really... As a matter of fact, it's all dark.
Kişisel Sitem: www.burakmisket.com
Semce valla önceden sezmiş olayı
ben şahsen artık sadece msn kullanıyorum. Altyapı eksikliği olsa gerek ki, bazen beni deli ediyor bağlanmıyor.. ICQ yu uzun zamandır açmıyorum, anca msn bozulduğunda açıyorum.
Yillar önce güzel numara kapma yarışı vardı ICQ'da, artık unutuldu gibi gözüküyor. Şahsen ICQ kullananlar için miranda-im yi tavsiye ederim. ICQ+MSN+mirc+yahoo messanger+ Jabbar ( o neyse artık) hepsi bir programda. Hem ram yemiyor, hem de yok titreşim miş, yok el yazısıymış almıyor..Şuan kullanmasam da oldukça seviyorum, süper bir görüntüsü var, ayrıca açık kod olduğu için oynayabilirsiniz bir sürü özelliği ile...mesaj geldiğinde F1 ile gösterir mesajları, kategoriler yapabilir vs..
Artık telefondan arayan yok, herkez msn den mesaj atıyor, doğum günü kutluyor buluşma saatlerini belirtiyor..3 sene önce hayal bile edemezdik Türkiye'de bu kadar internetin gelişeceğini.. Telekom sağolsun...
Yorum
-
ıcq gecen 8-10 yılın chat programıydı hani bir skız düşünün tadı bitince ciğnemenin ne anlamı var .
Icq gercektende bir çöküş icerisinde ama msn e benziyen yeni bir chat versiyonu cıkarsa ne derece tutulur ıcq nun mail alanındada el atması lazım msn hem mail kontrolü konusunda hemde ses webcan ile ıcq yu solladı yanına yaklaşan yok şu aşamada
evet msn in öyle bir eksikliği var offline olduğun zaman mesaj atamıyorsun
Ama mygitar ailsesinde msn kullanıcılarını MSN VERİN! konusunda anlaşışıyor bende 1 msn 2 kate ıcq programı var ama ıcq laf hic acmıyorum
Icq mail sektörüne etkili olursa msn e kafa tutacak seviyeye gelirse o zaman serbest piyasa rekabetinden bizde olumlu olarak etkileniriz çeşitli kampanyalar v.b. konusunda
Ama şu anda msn lider ıcq 10 yıl öncenin chat iydi herkez ıcq luydu ama söylediğim gibi msn verin konusunda 100 küsür kişi mailini vermiş olay açık . . .
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum