Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ICQ vs. Messenger !

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

ICQ vs. Messenger !

Yoksa Messenger'lar (Yahoo, MSN, .. ) ICQ'nun pabucunu dama mı atıcaklar ? Siz ne düşünüyorsunuz...?

Ben ne msn messenger ne de Icq yu kendimi bildim bileli sevemedim.Bence en kral Chat ortamı5 yıldır ıcq um var hala sevebilmiş deilim yani..Chatte kanal muhabbetleri iyi oluyor bence...

Yorum

Msn kullanmaya başladığımdan beri icq açmıyorum daha rahat bi program gibi geliyo

Yorum

Hyatim boyunca chat programlari (irc) kullanmadim,...

icq dan arayan buluyor cok sukur ,)

Yorum

en iyisi icq ***.ben seviyorum şahsen...

Yorum

Yahoo!Messenger tercihimdir.

Yorum

WAlla hiç öyle gözükmüyor msn ya da yahoo da yeni yeni gözlere gelmeye başladı böyle giderse ıcq batacak galiba...ama ıcq kullanıyom çoğu zaman yeni msn aççam bende bakalım o durum nası...

Yorum

Semce valla önceden sezmiş olayı

ben şahsen artık sadece msn kullanıyorum. Altyapı eksikliği olsa gerek ki, bazen beni deli ediyor bağlanmıyor.. ICQ yu uzun zamandır açmıyorum, anca msn bozulduğunda açıyorum.

Yillar önce güzel numara kapma yarışı vardı ICQ'da, artık unutuldu gibi gözüküyor. Şahsen ICQ kullananlar için miranda-im yi tavsiye ederim. ICQ+MSN+mirc+yahoo messanger+ Jabbar ( o neyse artık) hepsi bir programda. Hem ram yemiyor, hem de yok titreşim miş, yok el yazısıymış almıyor.. Şuan kullanmasam da oldukça seviyorum, süper bir görüntüsü var, ayrıca açık kod olduğu için oynayabilirsiniz bir sürü özelliği ile...mesaj geldiğinde F1 ile gösterir mesajları, kategoriler yapabilir vs..

Artık telefondan arayan yok, herkez msn den mesaj atıyor, doğum günü kutluyor buluşma saatlerini belirtiyor.. 3 sene önce hayal bile edemezdik Türkiye'de bu kadar internetin gelişeceğini.. Telekom sağolsun...

Yorum

bence msn şimdiden icq'nun pabucunu dama attı gibi,en azından benim için öyle..Blackmore'a katılıyorum icq bazen kafayı yedirtebiliyor..msn messenger daha kullanışlı ve yeni özellikleri sayesinde daha eğlenceli

Yorum

Aha bir mirandacı
                    Ben 1.5 senedir kullanıyorum.Tek arayüzden her bi ortama girebliyosunuz
                    gayet saf bir program her türlü abartı eklenti eklenebiliyor.icq'da msn'de hikaye benim için..protokol olaraktan hiç fark yok..msn'in offline iken mesaj atmamasına kıl oluyom bi de.

Yorum

ıcq gecen 8-10 yılın chat programıydı hani bir skız düşünün tadı bitince ciğnemenin ne anlamı var .
                      Icq gercektende bir çöküş icerisinde ama msn e benziyen yeni bir chat versiyonu cıkarsa ne derece tutulur ıcq nun mail alanındada el atması lazım msn hem mail kontrolü konusunda hemde ses webcan ile ıcq yu solladı yanına yaklaşan yok şu aşamada
                      evet msn in öyle bir eksikliği var offline olduğun zaman mesaj atamıyorsun
                      Ama mygitar ailsesinde msn kullanıcılarını MSN VERİN! konusunda anlaşışıyor bende 1 msn 2 kate ıcq programı var ama ıcq laf hic acmıyorum

Icq mail sektörüne etkili olursa msn e kafa tutacak seviyeye gelirse o zaman serbest piyasa rekabetinden bizde olumlu olarak etkileniriz çeşitli kampanyalar v.b. konusunda
                      Ama şu anda msn lider ıcq 10 yıl öncenin chat iydi herkez ıcq luydu ama söylediğim gibi msn verin konusunda 100 küsür kişi mailini vermiş olay açık . . .

Yorum

icq'ya hiçbir zaman ısınamadım çok da umrumda değil açıkçası,,,,

MSN BİTANEDİR fanatik oldu ****...:P

Yorum

msn diorum baska bi sey demiorum...orda ne guzel konusuoz..icq kotu, yahoo msng vasat, irc sap dolu....

Yorum

en iyisi reel hayat arkadaşım.şöle adam gibi sohbeti özledim valla.en iyisi şöle çayı alacan,lak lak edecen,ne msn ne icq.

Yorum

bence msn le icq nun amaçları bayağı farklı ikiside ayrı program gibi geliyo bana..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X