arkdaşlar ben gitarım konusunda normalden fazla evhamlıyım.bu huyumu sevmiyorum ama öyle.gitarım 70 liralık ve ben gitara bir şey olacak diye korkuyorum.bu artık anormal bi takıntı haline geldi.ilerde ibanez mtm2 alacağım.daha bu 70 liralık gitarda bu kadar pimpirik yapıyosam kim bilir onda ne kadar yaparım.bu huydan nasıl kurtulabilirim.öneri ve yardımlarınızı bekliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
pimpiriklerimden bıktım
Collapse
X
-
Eninde sonunda gitarını sağa sola çarparsın herhalde(gerçi ben daha çarpmadım hiç ama
). Oluşan çizikler ve göçükler bir süre moralini çok bozabilir, içini sızlatabilir. Eminim ki eninde sonunda gitarının görüntüsünün birazcık bozulmasının sana pek dokunmadığını anlayacaksın.
1-2 arkadaşım var gitarını epey kötü kullanan, emin ol hiçbirşey olmuyor. Ben de evhamlıyımdır bu konuda ama gitar bu sağa sola çarpar da, sapı da kırılır manyetiği de bozulur.
Gitara birşey olursa en kötü ihtimalle gidip boyası çıkan yerleri boyatırsın boyatırsın gitarını, göçen yerlere sticker vs yapışırırsın, ya da o şekilde kullanmaya devam edersin. Müzik dünyasında çözüm çok, unutma
-
Ben mesela gitarımın üstüne laptop düşürdüm. Üzüldüm; ama baktım ki herhangi birşey olmuyor.. Nasıl ki insanlar birbirinden mükemmellikleriyle ayırılıyorlarsa aynısı gitarlar için de geçerli. Sen mükemmelini yakaladıktan sonra emin ol, diğer hiçbirşeyin önemi kalmaz.
Gitarını gitarın yapan sensin. Gitar seni ifade ediyor. O senin ruhunun bir parçası gibidir. Gözünü kapatıp gitarını çaldığın zaman ne hissettiğin değişmiyorsa demektir ki gitarında herhangi bir değişiklik yok. Ama her geçen gün daha da duygusal ve ruhsal bir bağ kurduğunun farkına varıyorsan önemli olan budur. Benimle gitarım arasında çok duygusal bir bağ var. Ondandır ki zar zor zahmete girip Norveç'e götürdüm.. Gitar çalmak benim için ikiye ayrılır:
1. Gitarımla çalmak
2. Başka gitarlarla çalmak
Gitarımın en ince küçük yaramazlıklarından haberdarım. Sevmediği şeyleri çok iyi biliyorum. En iyi becerdiği şeylerin de farkındayım. Dokunduğum zaman elimde hep tanıdık bir his oluşturuyor. Gitarımı en çok ağlatan ve en çok sevindiren şeylerden haberdarım.. (ve her geçen gün onu daha iyi tanıyorum
)
Ondan diyorum ki sen de böyle yaklaş, gitarınla maddî değil de duygusal bir bağ kur. Emin ol o zaman herşey değişecektir
umarım faydası olmuştur
Son güncelleyen ynx; 26-03-2009, 19:12.
Yorum
-
bende evhamlı sayılırım bir yere çarpınca içim gider hatta geçen gün okulda ön tarafda oyulmuş kimin yaptığını bilmiyorum, boyası kalkmış ağacı gözüküyor.Ancak görüntünün çok da önemli olmadığnı farkettim sonuçta önemli olan ses ve çalan.Ama yine de çok ama çok dikkat ederim çünkü o gitarım benim.
Yorum
-
jimi amcamdaki para potansiyelini düşünmeden tabiiMiklagaard isimli üyeden alıntı Mesajı gösterBöyle düşündükçe aklına Jimi Hendrix'in gitarı parçalama sahnesi gelsin
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum