Duyuru

Collapse
No announcement yet.

The Guitar

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

The Guitar

Başrolde Saffron Burrows 'u gördügümğz, kansere yakalanmış, hayatının son günlerini yarım kalmış hayallerini gerçekleştirmeye adayan bir kadının hikayesini anlatıyor.Filmin gitarla olan ilişkisi 'melody' karakterinin çocukluğundan kalma kırmızı elektro gitar hayalinden geliyor.Ölmek üzere olan melody yeni evini kendi hayellerine göre....

Film +16 Bazı küçük öcü sahneler var

Not : Gitarlar bölümünde gitar filmleri konulu başlıgını biliyorum.Denedim oraya cevap yazamadım sanırım kilitli buraya açtım konuyu
    Son güncelleyen WhisKy; 19-02-2009, 16:54.

Bir gitar bir insana bu kadar yakışır. Adeta bir uyum içerisindeler. Eline sağlık

Yorum

Aynı düşüncedeyim dostum Süper bi film.İzlenmesini şiddetle tavsiye ediyorum

Yorum

Pspim de izlemiştim bu filmi 10 üzerinden sadece 6 veriyorum ama. Ben gitarla ilgili daha çok şey bekliyordum ki filmin başı cinsellik üzerine kurulmuş resmen:S Daha sonradan gitar çıkıyor,sonu falan bir tuhaftı.Ama yinede izlenmeyecek düzeyde değil. Hoş film. Sonuçta 10 üzerinden 6 diyorum.
        Bir öğrenci piskolojisiyle yaklaşırsanız 100 üzerinden 60 ve bence süper bir not

Yorum

ben izlemeden önce süper müzikler, bolca canlı müzik ve gitarlı sahneler belkiyodum ama hayallerim yıkıldı
          sanırım bundan olacak çok sevemedim şahsen,
          aslında konudan değil de çok yavaş ilerliyo gibi geldi bana,
          umarım izleyen diğer arkadaşlar severler, zevkler tartışılmaz siz benim dediğime bakmayın.....
          o gitarın model kaç'tı bilen var mı?
          hani köprüsünde singlehumbucker olan strat??

Yorum

63 Model Stratocaster.Beni en çok bu filme baglayan gitarla olan samimiyeti gitarla yatması falan benim hoşuma gitti.Zevkler ve renkler tartışılmaz

Yorum

bende izledim fena değildi.melody küçükken bi gitar mağazasından kırmısı strat yürütüp tüyüyo tabi sonunda yakalanıyo

Yorum

abla'nın ev için aldığı amfilere ne demeli ?

Yorum

olayı abarttı herşeyden 2 tane

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                  X