Duyuru

Collapse
No announcement yet.

''Max Payne'' sinemalarda(2008)

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

''Max Payne'' sinemalarda(2008)

Arkadaşlar aksiyon dolu sahneleriyle hepimizin saatlerce bilgisayar başından kalkmadan muthiş bir heyecan içinde oynadığı bu oyunun sinema uyarlaması karşımızda.nasıl olmuştur bilemiyorum ama kesinlikle izlenmeden geçilmemesi gereken bir film diye düşünüyorum.''max payne'' karakterini Mark wahlberg canlandırıyor.17 ekimde sinemalarda

ayrıca filmin soundtrack i muhteşem.parça bilgileri yorumlardan edindiğim kadarıyla şöyle; marilyn manson'a ait. adı da, "if i was your vampire."...eğer birşey çıkmazsa ''max payne soundtrack şeklinde de arayabilirsiniz.

bu linklerde fragmanı ve detaylı bilgiler ile yorumlara ulaşabilirsiniz.sizin de fikirlerinizi merak ettiğim için açtım konuyu.buyrun masaya yatıralım.

http://www.chip.com.tr/video/Max-Payne-fragmani_302.html

http://www.sinemalar.com/film/9409/Max-Payne/

Düzenleyen - canKUTTT on 20/10/2008 00:24:58

güzel gidilesi bir film oyununu çok severim birde 3 çıksa

Yorum

hakketten ya max payne 3 de çıksa süper olur.sırf o oyun için bilgisayarımı modifiye ederim,güçlendiririm....bir de keskin görüntüye sahip lcd aldık mı tamamdır ke3 param yalan olur ...çok merak ediyorum bakalım nasıl olmuş.ayrıca soundtrack i ayrı bir lezzet katmış.

Yorum

İzlemek lazım, ödevlerden bir kurtulabilirsem gidip izleyeceğim

Yorum

Sene 2004 falan,yeni bilgisayarımda oynamak için yepyeni bir oyun almaya Bizim Mehmet amcanın yolunu tuttum bana dediki;Olum sana şu oyunu veriyim bak yeni geldi, benim oğlanda müptelası oldu ,oynarsın. Oyunu aldıktan sonra evin yolunu tuttum ,eve varıp ,cd'yi yükledim ve tam 18-19 saat boyunca oynadım, o gece hiç yatmadım ve oyunu bitirdim.Elim geçen şey ise şimdiye kadar ki duyduğum en büyük zevk.Peki film için ne düşündüğümü soracak olursanız ,çamurdanda olsa ben bu filmi ilk çıktığı gün izlerim arkadaş

Yorum

''çamurdanda olsa ben bu filmi ilk çıktığı gün izlerim arkadaş'' aynen katılıyorum...oyunu oynama konusunda da zaten artık millete anormal gelen saatlerce oynama arzumuz kendi aramızda gayet normal karşılandığı için o konu da çoğumuz aynıyız.

Yorum

Arkadaşlar filme giden varsa yorumları paylaşırlarsa sevinirim.ben pek beğenmedim açıkcası.oyundaki gibi pek bir aksiyon yoktu.çok kısa kısa sürdü ve yer yer bir aksiyon yapmışlar.ağır çekimde max in meşhur uçuşu bile 2-3 kere falan oldu..bir tanesi ilaç şirketinde çalışan elemanı konuşturmaya çalışırken binayı basan silahlı adamlardan kaçarken kapıya doğru uçup kilide ateş etme sahnesi biri ilaç üretim yerinde yukarda bir adam sırt üstü geri geri uçarak pompalıyla 2-3 el ateş etme sahnesi...aklımda o kadar kalmış..bence çok daha olabilirdi.

soundtrack i muhteşem.ona bayılmıştım fragmanını izlerken ama pek duyamadım filmde o müziği.

Yorum

oyununa bayılırım onlarca kez bitirdim ama filmi mahvetmişler,max payne demek focus demek ama arkadaşın dediği gibi 2-3 tane focus vardı aksiyon yoktu ya filmde sıkıldım çok.

Yorum

Ben gidecektim aslında ama başka bir forumda konuşurlarken okudum. Gerçekten filmde oyundan eser yokmuş. Hiç benzemiyormuş. Buna vereceğiniz parayı gidin animasyon filmine verin gibi şeyler diyorlardı. Bende gitmemiştim.

Yorum

Focus yoksa o film oyunu kadar güzel değildir.Ya focuslarla az mı kelle uçururduk

Yorum

Ben focus larda mermileri adamların üzerine teker teker atıyordum. Focus un her anının tadını çıkarıyordum yani. Mermilerin pıtır pıtır bir cümbüş içinde gitmesindense göğüsten ve kafadan tek tek mermileri cıp cıp şeklinde adamlara saplamak daha çok zevk katıyordu oyuna. Zaten 4+1 de bass sesleri teker teker mermi yolladığınızda daha lezzetli alırsınız.Fime de biraz bu havayı katabilirlerdi en azından.Garip olmuş film. Olga kurvelenko çok güzeldi

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                      X