Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MXR DD-11 Dime Dist ve Double shot

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Tutorial MXR DD-11 Dime Dist ve Double shot

Merhaba arkadaşlar

Uzun süre aramama rağmen bu pedalların yapımıyla ilgili bir bilgi bulamadım.Tonepad de de yok.Ayrıca boss ml-2 mt-2 ye de rastlamadım.Bilen,yapan,duyan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim..
    Son güncelleyen No pain; 09-03-2009, 17:53.

Ne yaptın yav Dime nin devre şeması yok ama olsada nereye nasıl sığar hangi boyutlarda olur? Zor bunu yapması.. Onun dışında mt2 nun devre şeması mevcut ama oda çok masraflı yani değer mi yapmaya bilemem. Bu işi yapan üstadlarımın değmeyeceği konusunda fikirleri var. Ml2 nin de bildiğim kadarıyla şeması bulunmuyor..

Yorum

mt 2 nin baskı devresi ve açık şeması ml2 ninde açık şemasını internette bulmak mümkün MXR DD-11 Dime nin şemasını bakmadım ama muhtemelen vardır baskı devrelerini çizmek gerekir.tone pad ve general guitar gadgets te daha çok basit 2 veya 4 opamp kullanılan yeni başlayanların yapabileceği devreler ve eski kullanılmakta sonuçta adamlar kit olarak satış yapıyor.

Yorum

baskı devre çizmeyi bilmiyorum?

Yorum

Valla doğrumu değilmi bilmiyorum. Ancak burda daha önce linki vermiştim. Bir arkadaşda yaptığını söylemişti.

Yorum

mt2 yi yapan arkadaş ben oluyorum no pain baskı devre konusuna hiç dalmamanı tavsiye ederim buldukarınla yetinmelisin.her elektronikçinin yapacağı iş değildir özellikle ses veya frekans devreleri biraz dikkat ister ve uğraştırır.
            Son güncelleyen eregun; 19-03-2009, 10:25.

Yorum

Yazın bol bol zamamım olacak o zaman girişmeyi düşünüyorum.Bu arada sende baskı devresi ve şeması varsa paylaşabilir misin?

Yorum

mt2 nin tutorial ına bakarsan bulabilirsin pcbsini komşu

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                X