arkadaşlar ben klavyeye başlamayı düşünüyorum ama öğrenebileceğim kimse yok kendim öğreneceğim internetten falan.şimdilik bir tane midi klavye almayı düşünüyorum.benim asıl merak ettiğim midi klavyeyi çalan birisi org ve Synthesizer çalabilirmi bu aletlerdeki nota yerleri aynımı teknikleri falan aynımı???
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Synthesizer, Org , Midi Klavye
Collapse
X
-
Synthesizer,org,midi klavye hepsi aynı kapıya çıkar arkadaşım... ben bu işe klasik piano ile başladım daha sonraları orga geçtim. teknikler aynımı demişsin aynıdır. synth lerde akor basarsın ya da tek el melodi çalarsın anlayacağın üçünün de birbirinden pek bir farkı yokSon güncelleyen dabager; 21-07-2009, 11:23.
Yorum
-
hocam hiç bilmiyosan synth alma özel ders falan alıyosan bilemem gitar anfisine bağlayabilirsin kulaklık da takabilirsin hiç araştırma yapmadan buraya acayip basit herkesin öğrenebileceği sorular sormuşsun gereksiz olmuş internette dağ gibi bilgi war bu konularda buraya yazıp günlerve cevap bekleyeceğin kadar uzmanlık gerektiren sorular değil yani ayrıca synth kullanmak ile piano kullanmak arasında dağlar kadar fark war
Yorum
-
MYGitarist+
- Dec 2009
- 371
-
Satılık Parfümlerim:
Lancome Hypnose- 30ml./50ml.
Paco Rabanne Pour Homme- 30ml./30 ml.
bazı synthesizer lar vardır ki,orgu aratmaz üzerinde hayli ritm vardır..ve diğer fonksiyonel işlemler..bunun dışında onu synti yapan çok önemli ses işleme ve filtreleme özelliklerine sahiptir.Mesela yamaha mm6 böyle bir cihazdır.Alanların şikayeti bu cihazdan,tuşlarının ve kasa malzemesinin vasat olması.Kurzweil ler o açıdan çok iyi mesela...
Yorum
-
Mino isimli üyeden alıntı Mesajı gösterSadece klavyecilik yapacaksanız ona göre güzel bütçe ayırın derim, giriş seviyesi aletleri geçip daha iyi seviyede ekipmanlara erişmek güzel olur.
Ama geçici olarak bakılıyorsa ve standart işler yapılacaksa, çok alıp satılan aletler daha mantıklı olur.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum