Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Synthesizer, Org , Midi Klavye

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme Synthesizer, Org , Midi Klavye

arkadaşlar ben klavyeye başlamayı düşünüyorum ama öğrenebileceğim kimse yok kendim öğreneceğim internetten falan.şimdilik bir tane midi klavye almayı düşünüyorum.benim asıl merak ettiğim midi klavyeyi çalan birisi org ve Synthesizer çalabilirmi bu aletlerdeki nota yerleri aynımı teknikleri falan aynımı???
    Son güncelleyen oralyilanci; 27-02-2009, 13:43.

Nota dizilimde bir farklılık olduğunu sanmıyorum...teknik kısmnında pek bilgim yok bende bir tane var çalmak istersen mesaj atarsın...

Yorum

arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yokmu?

Yorum

Synthesizer,org,midi klavye hepsi aynı kapıya çıkar arkadaşım... ben bu işe klasik piano ile başladım daha sonraları orga geçtim. teknikler aynımı demişsin aynıdır. synth lerde akor basarsın ya da tek el melodi çalarsın anlayacağın üçünün de birbirinden pek bir farkı yok
        Son güncelleyen dabager; 21-07-2009, 11:23.

Yorum

Selam ben bir Roland AX 7 alacağım sorularım var ..
          Roland AX 7'nin kendi hoparloru var mı ?
          Amfiye bağlanabiliyor mu ?
          teşekkürler acıl lazım yardım ederseniz sevinirim

Yorum

lütfen yardım edin ebaydan alıcam 600 dolar 1 günü kaldı lütfen .
            Roland Ax Synth de olabilir ama bu amfiye falan bağlanıp çalınıyorsa bunu alıcam .
            yani bunu calmak icin ne gerekiyor onu soyleseniz bana yeter

Yorum

Arkadaslar ben ax synth almaya karar verdim.
              Yalniz bundan nasil ses alirim onu bana birisi anlatirsa sevinirim acil.
              Mesela gitar amfisinden guzel ses alabilirmiyim yoksa ayri bir amfimi almam gerekiyor

Yorum

arkadaşlar bir yardım etseniz ..?

Yorum

hocam hiç bilmiyosan synth alma özel ders falan alıyosan bilemem gitar anfisine bağlayabilirsin kulaklık da takabilirsin hiç araştırma yapmadan buraya acayip basit herkesin öğrenebileceği sorular sormuşsun gereksiz olmuş internette dağ gibi bilgi war bu konularda buraya yazıp günlerve cevap bekleyeceğin kadar uzmanlık gerektiren sorular değil yani ayrıca synth kullanmak ile piano kullanmak arasında dağlar kadar fark war

Yorum

bazı synthesizer lar vardır ki,orgu aratmaz üzerinde hayli ritm vardır..ve diğer fonksiyonel işlemler..bunun dışında onu synti yapan çok önemli ses işleme ve filtreleme özelliklerine sahiptir.Mesela yamaha mm6 böyle bir cihazdır.Alanların şikayeti bu cihazdan,tuşlarının ve kasa malzemesinin vasat olması.Kurzweil ler o açıdan çok iyi mesela...

Yorum

Merhaba arkadaşlar Roland Juno-Di almayı düşünüyorum ürün hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Yorum

128 polifoni ve 16 katmanlama sunan bir cihaz, tuşesi çok iyi olmayabilir bu fiyata ama özellikleri cazip gözüküyor.

Bu da "synth" tonlarının katmanlanmış ve kişi tarafından özel bir şekilde tonlanmış hali.

Yorum

Bir de bunların alım satımını da düşünün tutulan aletlerden alın ki satarken zarar etmeyin ucuz diye tutulmayan bi alet alırsınız satmaya çalışınca yarı fiyatına bile satamazsınız benden kardeş tavsiyesi

Yorum

Sadece klavyecilik yapacaksanız ona göre güzel bütçe ayırın derim, giriş seviyesi aletleri geçip daha iyi seviyede ekipmanlara erişmek güzel olur.

Ama geçici olarak bakılıyorsa ve standart işler yapılacaksa, çok alıp satılan aletler daha mantıklı olur.

Yorum

Mino isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                              Sadece klavyecilik yapacaksanız ona göre güzel bütçe ayırın derim, giriş seviyesi aletleri geçip daha iyi seviyede ekipmanlara erişmek güzel olur.

Ama geçici olarak bakılıyorsa ve standart işler yapılacaksa, çok alıp satılan aletler daha mantıklı olur.
                              çok alınıp satılan aletlerden kastın nedir ?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X