Duyuru

Collapse
No announcement yet.

internetten gitar nasil ogrenilir? ogrenilir mi ?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

internetten gitar nasil ogrenilir? ogrenilir mi ?

merhaba arkadaşlar . 1 yildir gitarla ugrasiyorum. daha hic ders almamistim ve yeni ders almaya basladim. 8 saati 120 lira. 3 ders gittim , fenada degildi acikcasi. ama gelin gorun ki benim guvendigim burs bana cikmadi ve benim maddi durum acmaza girdi ve bu kursa devam etmem co kzor ahatta imkansiz.

simdi , benim bir sistem icerisinde gitar i ogrenebilecegim bir site var mi ? ben hangi ucundan tutayimda ogrenmeye baslayayim. vallaha kafayi yiyecegim. moral sifir. haftayada sinavlar var..

hatta ben bir adim daha ileriye gidip , icinizde bu isten iyi anlayan bi arkadas benimle msn de iletisime gecse ve beni haftada 2-3 kez yonlendirse. sunu yap bunu yap dese. . arkadaşlar soz veriyorum boyle biris cikarsa, emegini kesinlikle zayi etmeyecegim. ben bu isi cozmek yapmak isiitiyorum.

bence bi kitap bul.hocana sor,hocam bildiğniz kitap,fasikül vs. falan varmı die.garanti vardır zaten.fotokopisini çektirirsin veya alırsın.

Yorum

ben yardımcı olurum ekle beni görüşelim.msnimi pm den atıyorum

Yorum

cok tesekkurler kardesim. mygitar kardesligi yine kendini gosterdi

Yorum

Ben de internetten öğrenmek durumundayım. Zor olacak ama yapacağız işte. Ufak bir iş bulsam okul+iş idare ederim kurs paramı da rahatlıkla öderim ama gel gör ki yok öyle bir iş.

Yorum

Bunun gibi bir sürü site var, İngilizce problem değilse yazayım link'lerini, zamanında benim de faydalandığım sitelerden mesela;

Yorum

yaz tabi kardes. ingilzce problem degil...

Yorum

suppersin. tesekkurler kardesim

Yorum

bence bi kitap bul.hocana sor,hocam bildiğniz kitap,fasikül vs. falan varmı die.garanti vardır zaten.fotokopisini çektirirsin veya alırsın.
                  beyler diyosunzda ciddi anlamda bildiiniz güsel elektro kitabı varsa yazın...

Yorum

arkadasalr ayrica bu yukaridaki sitelerden tekniklerle ilgili bilgileri okuduktan sonra , birde youtube da izleyin. super oluyor.

Yorum

beyler diyosunzda ciddi anlamda bildiiniz güsel elektro kitabı varsa yazın...
                      Forumda tavsiye edilmiş birçok kitap var. Biraz araştırırsan bu kitapları ve hangi alanlarda faydalı olduklarını bulabilirsin.

Ayrıca türkçeyi doğru kullanmaya dikkat edersen seviniriz. Forumda iletişimi belli birseviyede tutmak için kasten deforme edilmiş chat dilinin kullanımına izin vermiyoruz. Bu konuda bize yardımcı olursan mutlu oluruz

Yorum

Introductory and intermediate music theory lessons, exercises, ear trainers, and calculators.

Bu siteye göz atmanızı tavsiye ederim. Sesli ve animasyonlu olarak nota öğreten bir yer. Çeşitli egzersizler de var...

Düzenleyen - Vess Telnise on 13/12/2007 16:28:55

Yorum

arkadaşlar birkaçta kitap önerisinde bulunursanız sevinirim

Yorum

İngilizce problemse nasıl yapacaz

Yorum

jhon pettruci nin kitabı vardı bnde.gitar hocam solemişti bana.pdf formatında internetten bulmuştum.rock disiplini kitabın adı da.elektro gitarla ilgili herşey var.

kolay gelsin

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X