Duyuru

Collapse
No announcement yet.

rock discipline mi speed mechanics mi?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

rock discipline mi speed mechanics mi?

arkadaşlar rock discipline e bi göz attım geçenlerde.güzel ama biraz kazık egzersizler var.ayrıca videoları da ingilizce olduğundan çok faydalı olamayacak bana gibi geliyor.bir de speed mechanics duydum.80li 90lı yıllardaki gitarsitlerin çoğunun evinde bir adet bulunurmuş.çok deli kitapmış diyorlar.sizce hangisi iyi?Çünkü ikisinden birini alıcam.fikri olan?

İkisi de başlı başına güzel yayınlar. Rock discipline biraz daha zor başlıyor, ama speed mechanics de ilerledikçe oldukça zor oluyor.

Yorum

bunların türkçesi yokmu? varsa nerden bulabilirim?

Yorum

Türkçesi yoktur. Bence ingilizce öğrenmeye bak... ÖZellikle troy stetina'nın kitabını anlamak için pek de fazla ingilizce bilmene gerek yok...

Yorum

Bu kitapları İstanbul Kadıköy'de veya Tünel'de hangi dükkanlarda bulabiliriz?

Yorum

abi ikisi de bende var troy stetina'nınki (speed mechanix'in ses kayıtları da var).. isterseniz yani talep varsa upload edebilirim.

Yorum

usta talep yaratırz sen upload et de

Yorum

e-mule den de bulabilirsiniz bu dosyaları...

Yorum

Forumda korsan paylaşım yasaktır!
                  Son güncelleyen shnicx; 20-02-2009, 14:04.

Yorum

Teşekkürler uploadlar için, faydalı olucak sanırım bunlar benim için

Yorum

katkıların dan dolayı teşekürler . bu tür kitaplar kolay bulun muyor simdi indirmeye başladım .

Yorum

Hepsini indirdim bayağı faydalı dökümanlar tavsiye ederim..

Yorum

arkadaşlar speed mechanics 13. egzersizi anlamadım anlatabilirmi bilen varsa?

Yorum

abi şimdi baktm ve ingilizcemin yettiği kadarıyla ve anladıım kadarıyla..

onlar A minör gamının deişik pozisyonları... onları çalıosun.. binevi parmak alıştırması sanıyorum. dinle zaten 007 - EX 09-13 mp3'ünde anlatıo bukadar. işallah dooru anlamşmdır

Yorum

Bak orda dikkat edersen bütün o pozisyonlarda tel başına aynı miktarda perde var. 6 ve 5. telde 3, 4 te 1 perdeye basılacak...

ilk örnekteki 5 7 8 yerine 10 12 13 kullanacaksın mesela... ya da 16 17 19 u... bu saatte bu kadar açıklayabiliyorum ancak... :S

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X