Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Telin kararması

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Telin kararması

Selam arkadaşlar. Gitarımın telleri dadario pro arte öncelikle. Sorunum şu: Teller oksitlenmediği halde kararma yapıyor. Kesinlikle bir oksitlenme yok sadece kararma bunu nasıl temizleyebilirim ya da temizleyemioyrsam bu tellerin tonuna bi etki eder mi?

1- zamanla kararır zaten, seninkiler ne sürede kararıyor, 3 gün mü, 6 ay mı?
    2- her çaldıktan sonra kuru bir bezle sil fayda eder
    3- elixir tel kullan hem kararma hem oksitlenme çok dah geç olur daddario'dan

Yorum

enson ne zaman degistirdin uzunsüre kullandıysan teller kararır temizlemek için fenderin bir temizleme sıvısı vardı bided bezi var özel onlarla siliyosun ben hiç kullanmadım onun için ne sonuç verdini bilmiyorum

Yorum

ben planet waewes in string cleaner die bi te4mizleyicisini kullanıyorum teli hem temizliyo hem parlatıyo yani o karartıyı yok ediyo.böyle şeffaf bişey.6.5$ fiyatı.ama temilzlerken telle klavye arasına poşet falan koyuyosun çünkü klavyeye zarar veriyo.onun dışında çok memnunum temizleyicimden.telde kalan teri lekeleri oksitlenmeyi yok ediyo

Yorum

kuru bezle silmek daha mantıklı kimyasal kullanmak akılcı değil bence..

Yorum

benimkiler klavyeyle ayni renk oldu D:

Yorum

arkadaşlar hepinizden özür diliyorum birkaç gündür internete giremedim dolayısıylada sorduğunuz sorulara(öz. soldude ve safaktas) cevap veremedim.hepinize yardımları için teşşekkürler. Bunlardan faydalanmaya çalışacağım

Düzenleyen - ertugrulseyit_is on 09/12/2006 17:18:28

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X