Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sap sorunu...

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Sap sorunu...

Gitarımın sapında dikkatle bakıldığında eğilme olduğu farkediliyor. Hani şu telleri akort ettiğimiz kısım. 6 kulağın olduğu yer. Ne yapmalıyım...

astoryas@hotmail.com

klasik gitar mı akustik mi? akustiklerin hemen hemen hepsinde sapın içinden geçen bir çelik çubuk vardır clasiklerde ise hemen hemen yoktur bu çubuğu alyan anahtarla çevirerek ayarlarsın ama bunu işten anlayan birinin yapmasında yarar var. yerinde olsam anlayan birine ya da tamirciye götürmekte tereddüt etmezdim!

GFX-707II ! seni bir gün alacağım! ele güne inat alacağım kendime inat alacağım

Yorum

daha kalın ve sert bir tel takımı alıp telin dayanma gücü kadar gerip bir gün boyunca teller gevşedikçe germek sureti ile GEÇİCİ bir düzelme sağlayabilirsin ama tam çözüm için gunman ı dinle der bu lahana....

söz iki solo arasındaki en büyük zaman kaybıdır!!!

Yorum

anladıım kadarıyla sorun kulakların olduu kısımda.eğer öyleyse yapabiliceen fazla bir şey yok.zaten büyük bi problem çıkarıcaanı sanmıyorum

Come on you boy child, you winner and loser, come on you miner for truth and delusion,
        and shine!

Yorum

gitarım klasik. ve o sapın içinden geçen çelik çubukta yok sanırım. Sorunun %80 i kulakların olduğu kısımda.

astoryas@hotmail.com

Yorum

üzgünüm ama tamircinin yolu göründü!!!

aşk! yalansın olum sen! yalansın! seni ben uyduruyorum. çünkü sen olmasan kendimi oyalayacak bu kadar güzel bir oyuncak bulamazdım!

Yorum

ya benimde akustik gitarın telleri bayağı kalkık ...daha doğrusu sapı önceden kırılmışş dama bize öyle salladı

ne yapmalıyım?tamiri olurmu?

------------------------------
              Now here, nowhere
              The truth is unspoken
              -------------------------------

Yorum

Selcuk isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                ya benimde akustik gitarın telleri bayağı kalkık ...daha doğrusu sapı önceden kırılmışş dama bize öyle salladı

ne yapmalıyım?tamiri olurmu?

------------------------------
                Now here, nowhere
                The truth is unspoken
                -------------------------------
                tamir olur dostum kulyapısı bu =) bu arada mesaj sayımı artırmak için biraz bişiler yazacağım kbakmassanz

Yorum

ibanez74, 6 senelik konuya mesaj atmışsın. Forum kurallarında açıkca belirtildiği üzere cevap sayısını arttırmaya yönelik gereksiz mesaj gönderimi yasaktır. Karnen düzenlenmiştir.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                  X