Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cort x6 nut

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Arıza cort x6 nut

arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum kusura bakmayın.. ama yardıma ihtiyacım var kilit sistemli gitarımın kilit sisteminin yuvaları yalama oldu gitar emanet zaten çalmak için almıştım floyd rose lu çakma rg370dx tipinde. acilen kilit sistemine ihtiyacım var.mydukkanda alttaki gibi bir ürün gördüm acaba bu ürün sadece 3 vidayı mı içeriyor yoksa kilit sisteminin yatağı veya yuvası da bu ürüne dahil midir lütfen yardım edin.şimdiden teşekkür ederim....

Cort X6 NUT X-6 Tipi Üst Kilit

selamlar. bende de x6 var. aynı şey benim başıma da geldi fakat zorlamadım..

neyse konuya gelelim. kardeşim tahminimce linkteki sadece sapın sol kulak bölgesindeki kilit.

Yorum

mydükkana bir sorsan nasıl olur hocam?

Yorum

mydukkana sordum ben ama ürün neredeyse 1 yıldır stoklarda olmadığı için müşteri temsilcisi de işin aslını bilmiyor çok ironik birşey.bana da sadece vidalarıymış gibi geldi izmirde trigona sordum 3 gün önce 50 tl fiyat verdiler(yatak ve vidalar komple set olarak) bana normal geldi galiba ordan alacam internet üzerinde de bir sitede bulabildim oradaki fiyat da 50 tl civarıydı mantık olarak bu kadar ucuz olmaması ******** normalde

Yorum

tanıdık müzik evi falan yok mu kardeş ya. adamlar kârını ekler

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X