Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Klavye temizleme

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Arıza Klavye temizleme

Klasik gitarımın klavyesi çok pis ti bende Lord Sparhawk'ın klavye temizleme konusunu okudum arkadaşla gerekli malzemeleri almaya gidiyorduk(Limon yağı,800lük su zımparası vs.)arkadaşım bunları napıcağımı sordu bende anlattım oda dedi ki ''Hacı hiç gerek yok sen bana ver gitarı ben tertemiz yaparım'' Bende gerek yok ben hallederim falan dedim ama çok ısrar etti bende verdim gitarı(ah vermez olaydım)ve bir gün sonra gitarı aldım sağol falan dedim güzel oldu mu temizlendi mi diye sordum ağzında bir şeyler geveledi sonra işim var dedi gitti.Eve gittim gitarı kılıfından çıkardım bir ne göreyim Klavyem Siyahlaştırılmış Ihlamur Gitarım "Suzuki SG3-B SG-3B 4/4 (Standart Boy) Klasik Gitar" Acaba bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır yoksa telleri takıp görmezden mi gelicem?
    Eklenmiş Dosyalar

Cok basit. Arkadasina bu gitari ver ve soyle sana yeni bir gitar alsin.

Yorum

ynx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      Cok basit. Arkadasina bu gitari ver ve soyle sana yeni bir gitar alsin.
      Keşke o kadar kolay olsaydı.Arkadaşım bayağı bir samimi ve bana kalkıp yeni bir gitar alacak kadar durumu da yok Sanırım klavyeyi düzeltmenin yolu da yok o zaman görmezden geleceğim artık.
      Peki sese bir etkisi olur mu?

Yorum

Hayır sese bir etkisi olmaz ama görüntü açısından rahatsız edici olur sadece. Lord Sparhawk'un anlattığı temizleme yöntemi gül ağacı klavyeler için. Senin klavyen siyaha boyanmış bir ağaç. Çoğu klasik gitar böyledir zaten. Arkadaşının yaptığı da ayıp. Ben böyle bir şey yapsam o gitarı sana geri vermezdim, gerekirse gidip başka bir klasik gitar alıp onu verirdim.

Yorum

arkadaşına git teşekkür et akustik ve klasik gitarlarda eski görünüm bence bi avantajdır
          hem seni tecrübeli gösterir hemde sana bi hava katar

Yorum

Sağolun arkadaşlar telleri taktım bas teller altın sarısı alt teller siyah olduğu için biraz daha az belli oluyor.O çizikler ilk üç perdede gerçekten güzel bir hava kattı ama 7. perde kötü duruyor neyse zaten gitarın evden çıktığı da yoktu.

Yorum

dostum kafana takma o olayı arkadaşının yaptığı saçma sapan bi iş olmuş.ama benim klasik gitarımdaki perdelerin çoğunun katranı eskimiş durumda diğer arkadaşların dediği gibi sesi etkilemez sende kafana takma bence

Yorum

arkadaşınızın yaptığı gerçekten de çok ayıpmış.. hiç olmassa özür dileyerek ver..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                X