Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Modifiye

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme Modifiye

Benim 10 yıllık abimden kalma bir gitarım var ve ben gitara manyetik yapacağım 80 liraya izmir de nasıl bir modifiye yapılabilir aynı zamanda sap ayarı entonasyon falan da yaptıracağım nereyi ve hangi markaları önerirsiniz

bence 80 TL birşey yapmak zor ancak zaten on yılık demişsin daha çok masraf çıkarır sana

Saygılar

Yorum

arkadaşım bazı yerlerde sadece entanasyon ve sap ayarını senin elindeki paraya yapıyor

Yorum

tabi öylede bende en iyi yerde yaptırmıyacağım ki orta derece bir mekanda yatırtacağım

Yorum

orkuny isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          tabi öylede bende en iyi yerde yaptırmıyacağım ki orta derece bir mekanda yatırtacağım
          değil iyi derecede orta dereceli bir yerde bile bu fiyata modifiye işine giremezsiniz bunun yerine gitarınızın ayarlarını düzgün bir şekilde yaptırın sticker falan alın hazırlardan gitar için satılıyor bazı dükkanlarda onlar sizi idare eder hem size özel bir şey olur sticker sayesinde hemde elinizdeki parayla gitarınızın ayarlarını düzgünleştirirsiniz birde akort düzenini istediğiniz müziğe göre ayarlatın vb. işlemlerden sonra gitarınızı tanıyamazsınız birde manyetikten bahsetmiştiniz zaten tamamdır işte bu bütçeye ancak bunlar olur.

Yorum

Saol da ben senin anlattığın kadar amatör değilim ayrıca ben manyetikleri paslandığı için değiştiriyorum

Yorum

o zaman kusura bakma ama imkansız gibi birşey istediğin

Yorum

Kardeş imkansız yoktur, olabilmesi zor olan vardır. İmkanlar arttırılıp o zorluk derecesi azaltılır. Şimdi 80 tl ile Emg, seymour duncan manyetikleri alamazsınız tabi ama başka bir gitardan çıkma temiz manyetikler alınabilir. Tavsiyem internette araştırmanızdır bu manyetikleri. İbanezlerden Cort'lardan vs çıkma manyetikler bulabilirsiniz bence. Sap, entonasyon ayarına gelince çakal olacaksınız, esnafı gözünden anlayacaksınız. Tel takmayan 20 tl isteyen adama ne denir siz bilirsiniz ama o tarz elamanlardan uzak durun. Zaten öğrenciyi soyma gibi bir huyu olmayan dürüst esnaf sizle muhabbet ederken bile işinizi görebilir. Verilen fiyatı en ideal hale getirene kadar diretin. Hallolmayacak iş değil sadece biraz araştırma yapmak ve doğru esnafı(ustayı) bulmak gerek

Yorum

canKUTTT isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  Kardeş imkansız yoktur, olabilmesi zor olan vardır. İmkanlar arttırılıp o zorluk derecesi azaltılır. Şimdi 80 tl ile Emg, seymour duncan manyetikleri alamazsınız tabi ama başka bir gitardan çıkma temiz manyetikler alınabilir. Tavsiyem internette araştırmanızdır bu manyetikleri. İbanezlerden Cort'lardan vs çıkma manyetikler bulabilirsiniz bence. Sap, entonasyon ayarına gelince çakal olacaksınız, esnafı gözünden anlayacaksınız. Tel takmayan 20 tl isteyen adama ne denir siz bilirsiniz ama o tarz elamanlardan uzak durun. Zaten öğrenciyi soyma gibi bir huyu olmayan dürüst esnaf sizle muhabbet ederken bile işinizi görebilir. Verilen fiyatı en ideal hale getirene kadar diretin. Hallolmayacak iş değil sadece biraz araştırma yapmak ve doğru esnafı(ustayı) bulmak gerek

çok sağol ben de böyle düşünüyorum zaten manyetikleri ben takıcam ondan kardayım ayrıca internetten manyetik alacağım bu şekilde de bir 5 tl kar ederim sadece bana izmirde sap ayarını en iyi yapan yer lazım çünkü gitarımı herkese emanet etmeye korkuyorum

Yorum

Yahu tamam ben üstte yapabileceklerini anlattım arkadaş bana ben amatör değilim dedi bunu amatörlükle ne alakası varsa tabi orasıda ayrı bir konu ama tartışmaya değmez tamam hatalıysam kusura bakmayın ancak dediğimin arkasındayım bu fiyta modifiye nasıl olur yukarıda anlattım sap entonasyon ayarı vb. ayarları isteğe göre yapılı(mesela biri teli yakın sever perdeye diğeri biraz uzakta tutar)sticker vb. görseller alınır tel değişimi kalınlığı örneğin yapılır manyetikte değiştireceğim demişsiniz oh ne güzel dedim onada cevap olarak paslandı dediniz ki bu bence ayrı bir saçma cevap olmuş çünkü ben kötü veya aşağılayıcı birşey söylemedim şu ana kadar hiçbir mesajımda yapmadım ki size yapayım yani neyse.

Kısacası ancak bu tarz modifiyeler yapılır gitara ancak kökten airbrushtı klavye deseniydi manyetiklerin üst model olması köprü değişimi perde değişimi falan bunlar daha köklü değişikliklerdir bunlar yapılamaz demeye çalıştım neyse şimdi en azından kendimi açıklamışımdır sanırım Saygılar.

Yorum

yanlış anaşıldım hiç bir şekilde kişisel bir sorunum yok ben sadece kendimi ifade etmeye çalıştım galiba yanlış anlaşıldım neyse polemiğe gerek yok

Yorum

izmirde erkan sızarlar diye bir lüthiye var gitarının ayarlarını güvenle yaptırabilirsin

Yorum

ogi isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          izmirde erkan sızarlar diye bir lüthiye var gitarının ayarlarını güvenle yaptırabilirsin
                          ne kadara yapıyor bu lüthiye

Yorum

Rica ederim orkuny arkadaşım ,) Umarım halledersin. Dediğim gibi yola çıkarsın sesi düzeltir, ayarı halledersin. Sonra da Litmus arkadaşımızın dediği gibi görselliği de arttırır mis gibi gitara kavuşursun. Litmus seni de anladık rahat olabilirsin. Konuşa konuşa anlaşıyoruz zaten ne güzel ,) Kolaylıklar dilerim bol müzikli günler,)

Yorum

canKUTTT arkadaşım çok teşekkür ederim litmus arkadaşım sana da
                              çok teşekkür ederim beni bilgiendirdiğiniz için

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X