Duyuru

Collapse
No announcement yet.

seymour d. single manyetik

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Lütiye seymour d. single manyetik

H-S-H gitarda ortadaki single için linkteki Seymour Duncan JB Jr. SJBJ-1 White - Neck Single Hum. Manyetik seymour duncan ın single humbucker ini takmamız coil top coil down yapmamıza olanak tanır mı? yoksa sürekli humbucker olarak kullanmamız mı gerekecek?
    manyetik i beğendim ama benim enstruman Cort X-11 ve H-S-H mightymight, boyun ve köprü için coil top ve coil down ile humbucker i single olarak kullanabiliyoruz
    seymour duncan ın bu (SJBJ-1 b - JB Jr) her ne demekse... manyetiğini orta yuvaya takarsak;
    1-acaba uyumsuzluk yaratır mı?
    2-single-humbucker kullanabilir miyim? (uyumsuzluk yaratmazsa bu o kadar da önemli değil)
    3-ortadaki single yuvaya sığar mı deneyen var mı?
    4- çok teşekkurler
    5- selamlar

Sanırsam yapmak istediğin olaya push/pull gerekli birde.
    Yazından tam olarak anlayamadım ama hum ve sing olarak kullanmak için. pp.

Yorum

Bugün kıvılcım müzkten bir arkadaşla konuyu konuşma fırsatım oldu (yeterli bilgi aldığım için de manyetiği hemen alıverdim)
      bende coil top ve down imkanı var ama gitarda (cort X-11 de) manyetikler H-S-H (humbucker - single - humbucker şeklinde dizildiğinden bu bendeki coil top ancak bu ikisini idare edecek ve 3. h/s ye olanak kalmayacak
      sonuç olarak; ortaya single humbucker koyduğumuz zaman onu hep humbucker kullanacaz (ve bu orta manyetiğin single humbucker olmasının özelliği de zaten bu) yani bu manyetiği sadece bir pozisyonda ve uzun sustainler için tercih edecez.
      selamlar

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
      Initializing Tabs & loading Content...
      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
      X