Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elektrogitar akord olmuyor :(:(:(

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Arıza Elektrogitar akord olmuyor :(:(:(

Gitarımın kalın mi telinin akordu kaçtı tunerımla gitar akord etmeye çalıştım ama mi sesini veremedim daha sonra diğer tellerinde akordunun kaçtığını farkettim onları da da tunerım akord etmeye çalıştım fakat hiçbiri akord olmadı.Hangi ayarı kaçmış olabilir **** gitarda kritik bi sorun mu oluştu (not:tuner bozuk değildir)

floyd rose varsa gitarında, onun arka kısmındaki vidalar gevşemiş olabilir. tavsiyem hiç ellemeden anlayan birine götürmen.

Yorum

Yok gitar cort x-2 floyd rose yok.ince mi telide kendi kendine koptu. napcam bilmiyom

Yorum

yapcak bir şey yok gitarcıya gidip tel taktırman en mantıklısı ...

Yorum

cort x2 diyorsun floyd rose yok diyorsun. gitarın sabit köprülü bir gitar değil. o yüzden, tellerin birinin akordu değişince köprün o değişime göre pozisyon değiştiriyor sonuçta bütün tellerin akordu değişiyor. siteden akord yapmayı araştır.

Yorum

goth isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            cort x2 diyorsun floyd rose yok diyorsun.
            Cort X-2 de floydrose yok.

Yorum

cort x2 kullanmıyorum. internette resimlerine baktım, sabit köprülü olmadığını gördüm, sabit köprülü mü yoksa?

Yorum

cort x2 kullanmıyorum. internette resimlerine baktım, sabit köprülü olmadığını gördüm, sabit köprülü mü yoksa?
                Tremelo sistemi ayrı birşey floyd rose sistemi ayrı birşey.

Yorum

cort x2 diyorsun floyd rose yok diyorsun.
                  arkadaşım cort x-2 de modern tremolo var

Yorum

ben cort x4 kullanıyorum floyd rose köprülü bir gitardır. gitarının resimlerine baktım uzaktan floyd rose köprüye benzettim kusura bakma ama, çok birşey farketmez zira tremolo varsa gitar sabit köprülü değildir, köprünün tek taraflı ya da çift taraflı hareket edebilmesi akord kolaylığı açısından fazla farketmez. siteden sabit köprülü olmayan gitarların nasıl akord edileceğini araştır.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                    Initializing Tabs & loading Content...
                    Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                    X