arkadaşlar benim gitar cortx6 ilk önce sesde gidip gidip gelmeler oluyodu sonra ben kablodandır diye düşündüm bugün tamamen gitti değişik koblodan taktım gene olmadı sonra jack girişine baktım orda sorun var mış açtım jack girişini onun içinde bi kablo var o kopmuş acaba onu nasıl bağlayabilirim çünkü kablo kısa ve içerde acaba biraz kablomu eklesem ben kırşehirdeyim ankara da falan olsam direk yaptırırım yani o kabloyu jack girişine lehimlemek biraz zor
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
jack girişinde sorun
Collapse
X
-
furkiberk isimli üyeden alıntı Mesajı gösterarkadaşlar bende de aynı problem var sanırım. jakı açıyorum içinde iki lehim yeri var gibi ama kablo bir tane. acaba kablo içeri mi kaçmıştır yoksa aynı kabloyu mu lehimlemek gerekiyor? sanırım herhangi bir gitar satan yere götürüp yaptırabilirim değil mi?
Evet yaptırabilirsin çokta sağlıklı olur öyle bir yere yaptırman daha profesyonel sonuçta
Yorum
-
furkiberk isimli üyeden alıntı Mesajı gösterarkadaşlar bende de aynı problem var sanırım. jakı açıyorum içinde iki lehim yeri var gibi ama kablo bir tane. acaba kablo içeri mi kaçmıştır yoksa aynı kabloyu mu lehimlemek gerekiyor? sanırım herhangi bir gitar satan yere götürüp yaptırabilirim değil mi?
asıl gitar satanlara değil elektronikle ilgilenen yerlere götürmeniz gerek zaten orda 2 kablo var birisi topraklama onları lehimlicekler hepsi bu
Yorum
-
cevaplar için teşekkürler. bir de tone düğmesinde bir sorun var basılı ve basılı olmayarak iki şekilde durması gerekiyor sanırım fakat bastığımda kendini geri atıyor. o yüzden gitarla ilgili bir yere götürürsem daha iyi olur gibi. onu da yaptırmış olurum. bildiğiniz bir yer var mı acaba kadıköy civarında bu işi halledebileceğim?
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum