Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gitarı Çarptım !

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Gitarı Çarptım !

Arkadaşlar elektro gitarımı kabından çıkartırken mermere çarptım orta tarafında bir patlak oldu boyası attı tahtası ezildi gözüküyor ne yapabilirim sizce lütfen yardım edin

Forumda bunu soracağın başlık olması lazım...
    öncelikle büyük geçmiş olsun eğer istanbul ya da izmrideysen ya da gitar yapımıyla üğraşan bir yer biliyorsan oraya götürmen en sağlıklısı olur başka kendi başına bunu eski haline getiremezsin marangoza götürsende biraz macun boya falan atar ama bunu yaparken gitara normal odun parçası gibi davranacağı için hem gitar zarar görebilir hemde çok iyi birşey olmayacaktır.Yinede iyi bir yer bulırsan yaptır.

Düzenleyen - robert3 on 27/02/2008 12:04:24

Yorum

İçim bir kötü oldu ya çok kötü vurmuşsun geçmiş olsun.

Yorum

Eyvallah sağaolun arkadaşlar bende kötü durumdaydım daha 1 haftalık tı gitar.Ama hocama sordum marshall'in
        hard oil paint diye bir yağlı boyası varmış onu al dedi çok koyu bir kıvamı var zaten dedi çok titizce sür dedi sonra biraz zımparala bir daha sür dedi eskisinden daha parlak olur dedi onu denicem bu yazıda çarpan arkadaşlara
        örnek olur inşallah ne yapılacağı hakkında.

Yorum

O boyayı kullandıktan sonra buraya foto atarsan sevinirm

Yorum

hiç sorun değil dostum,eğer gitarın sunta değilse:Phavası olur arkdaşın dediği gibi..benim kendi gitarımda şuan boya kalmadı desem yeridir

Yorum

bende de olmuştu aynı şey eski gitarımda inşaat malzemesi satan bi dükkandan çam macunu aldım vuruk yeri doldurdum onla sonra üstüne onun renk tonuna uygun bi oje aldım pek anlaşılmıyodu sonra üstüne de bi death stickerı yapıştırdım hiç anlaşılmıyodu bence sende bi stickerla falan kapat istersen

Yorum

O kadar da önemli değil geçmiş olsun.

Yorum

Nasıl değil abi çalışırken o taraf gözüne çarpıyor,moral bozar.Eski gitarımda olmuştu,senin de başına gelsin anlarsın

Yorum

Gitarın sesine, tonuna vs etki etmediği sürece benim için önemli değil hem kapatılabilir o çeşitli yollarla

Yorum

John Frusciante(R.H.C.P Gitaristi) onun gitarı gibi gitarım olsun istemişimdir hep eski püskü.
                      Fazla birşey yok bencede fazla kafana takma

Yorum

aslında kafaya takılacak birşey değil aynısı banada olmuştu çok üzülmüştüm ama hallettim.o göçüklüğü mobilya mağcunuyla doldurdum üzerinede siyah şekilli sticker kesip yapıştırmıştım(gitar kırmızı) eskisindende güzel olmuştu.

yani halledilemiyecek birşey değil takma kafana

Yorum

yakışmış bence

Yorum

dostum aynı yerden ben de çarptım gitarı. yaptırdım ama eski rengini tutmadı. ama takma kafanı sorun değil tona en ufak bi etkisi olmuyo. satacaksan da alacak adam işi biliyosa alır zaten, amatör adam kıllanır almz.

Yorum

aynı şey benımde başıma gelmışti gitari aldıgım ilk gün vurmustum ama küçük ve arka tarafta o kadar önemli birşey değil ama bana çok koymustu o kadar bekleyip gitar aldım daha ilk günü göcük yaptım cok üzücü birşey

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X