Duyuru

Collapse
No announcement yet.

okul konseri METAL

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

okul konseri METAL

Arkadaşlar ben 9.sınıftayım ve sene sonunda okulda konser verece (HAYIRLISI İNŞALLAH)
    Şu anda şunları yazarken bile heyecendan her yerim titremekte
    Daha iki kişiyiz
    Ben:elektrogitar-vokal
    Arkadaş:Bas gitar
    Evet davul malesef yok.Biliyosunuzdur belki bu yeninesil karı kız peşinde koşturmaktan bunlara vakit ayırmıyor.
    Sadede gelelelim pardon çok uzattım.Çalınabilecek (yani tecrübeniz vardır mutlaka) iyi etki bırakan İNGİLİZCE ŞARKILAR
    çünkü sınıf öğretmeni ingilizce öğretmeni yalakalık yok yanlış anlamayınŞarkılar özellikle metal olsun arkadaşlar popülerite için pop vs çalmayı asla istemiyoruz.

Aklımızdakiler:
    Megadeth-A tout le monde
    Megadeth-Use the man
    Pentagram-Unspoken ve daha bir çok şarkısı olabilir ama kesin Pentagram olacak.
    Metallica-Fade to black
    Metallica-Sanitarium

Beni anlayın lütfen yardım edin.Çok heyecanlıyız.Ağlamak istiyoruuuum
    Özellikle sitenin metalcilerinin ve bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar lütfen yardım edin LÜTFEN tarz ne giyilir konularında.Zamanımız ve yerimiz bol Allah'a şükür çalışacak zamanımız var.

dostum benim tecrübem olmasa da şarkı önerisisnde bulunayım dedmim
    bence a tout le monde söylemeniz zor gibi duruyor megadeth she wolf çalışın bence

Yorum

godlessss isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      bence a tout le monde söylemeniz zor gibi duruyor megadeth she wolf çalışın bence
      A tul mond,
      A tu mez ami
      Jö vu-zem
      Jö dua pağhtiğ
      Siz Dave'e bakmayın o yanlış söylüyor.

Yorum

Baylarx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        A tul mond,
        A tu mez ami
        Jö vu-zem
        Jö dua pağhtiğ
        Siz Dave'e bakmayın o yanlış söylüyor.

olur iyi fikir aslında a tout le monde çok kasarsa onu çalarım ama büyük ihtimalle ikisi de olu teşekkür ederim
        evet başka önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
        Ben çalışıp size kayıtları da atarım.

Yorum

Sen megadeth çalıcak davulcuyu biraz zor bulursun.

Yorum

etkileyici bişey istiyosan eğer topluluk metalden bi haberse sad but true gayet hoş olur. Ama metal konseri vermek için büyük bi cesaret gerekli bizim okuldaki ineklere gelse kirk hammett çalsa onada kes şu gürültüyü derler

Yorum

burnwithme isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              etkileyici bişey istiyosan eğer topluluk metalden bi haberse sad but true gayet hoş olur. Ama metal konseri vermek için büyük bi cesaret gerekli bizim okuldaki ineklere gelse kirk hammett çalsa onada kes şu gürültüyü derler

Dediğim gibi bizim okulda karı kız peşinde koşan çok.Kızlar da böyle malesef ama yapacağım abicim YAPACAĞIM.Eğer sevmediğim şeyler çalacaksam gitar çalmanın ne anlamı var?
              Son güncelleyen burkiyus; 22-12-2010, 20:46.

Yorum

bir an gözümde canlandı eski zaman.yıllar öncesinde kendimi lise sıralarında düşündüm..sene 2000 okulun tiyatro salonu,dayanmışım gain'e vuruyorum tellere.....hey gidi günler heyyy.... birkaç şarkıda ben ekleyeyim aklında bulunsun okulda çalmasanda ilerde çalarsın (gaza getiren şarkılardır)

Judas Priest - Beyond the Realms of Death
                Guns N' Roses - Knocking On Heavens Door
                Iced Earth - Melancholy
                Megadeth - Symphony Of Destruction
                Manowar - I Believe
                Motörhead - Rock Out
                Iron Maiden - Aces High
                Metallica - Sad But True

çalması kolay şarkılar yazmaya çalıştım (sadece pratik gerekli) umarım faydalı olurum.kıyafet konusunda da tarz belli zaten.çekeceksin dar dizi yırtık siyah kot pantolonu,altına siyah postal,üstüne de kurukafalı bi t-shirt(kollarını kesip giy daha iyi olur),hava soğuksa siyah ve dar deri ceket,biraz zincir,yüzük,bileklik hadi iyi konserler şimdiden.
                Son güncelleyen sizofren85; 22-12-2010, 21:17.

Yorum

megadeth çalacak davulcu gerçekten zor bulunur a tout le monde gitarları çok zor durmasada iki gitar ve birere birer çaldıın zaman adam olmuyor bir de baterileri zor ama she wolf öyle deiğil bir de aklıma gelmişken

judas priest-breaking the law
                  crazy train bakın ama vokali koyar biraz

Yorum

sizofren85 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    bir an gözümde canlandı eski zaman.yıllar öncesinde kendimi lise sıralarında düşündüm..sene 2000 okulun tiyatro salonu,dayanmışım gain'e vuruyorum tellere.....hey gidi günler heyyy.... birkaç şarkıda ben ekleyeyim aklında bulunsun okulda çalmasanda ilerde çalarsın (gaza getiren şarkılardır)

Judas Priest - Beyond the Realms of Death
                    Guns N' Roses - Knocking On Heavens Door
                    Iced Earth - Melancholy
                    Megadeth - Symphony Of Destruction
                    Manowar - I Believe
                    Motörhead - Rock Out
                    Iron Maiden - Aces High
                    Metallica - Sad But True

çalması kolay şarkılar yazmaya çalıştım (sadece pratik gerekli) umarım faydalı olurum.kıyafet konusunda da tarz belli zaten.çekeceksin dar dizi yırtık siyah kot pantolonu,altına siyah postal,üstüne de kurukafalı bi t-shirt(kollarını kesip giy daha iyi olur),hava soğuksa siyah ve dar deri ceket,biraz zincir,yüzük,bileklik hadi iyi konserler şimdiden.
                    süper hele Manowar-I believe le başlarsak süperle olur teşekkür ederim
                    Kıyafet olarak benim bi Pentagram t-shirtün var.O olur mu acaba?
                    hocaların kızması pekbir şey olmaz herhalde gezilere de onunla gitmiştim

Yorum

megadeth çalacak davulcu gerçekten zor bulunur a tout le monde gitarları çok zor durmasada iki gitar ve birere birer çaldıın zaman adam olmuyor bir de baterileri zor ama she wolf öyle deiğil bir de aklıma gelmişken

judas priest-breaking the law
                      crazy train bakın ama vokali koyar biraz
                      vokal bence hepsinde koyacak ama şu andaki amacım bir akım ve ilgi uyandırmak.Bu gençlikten bıktım yaaa offff

Yorum

Şarkı önerisi çok olacağı için onu es geçerek ben şunu belirtmek istiyorum. Madem metal müzik dinliyorsunuz ve metal müzik icra etmek için can atıyorsunuz o zaman duruşunuz ağır olsun, duygularınız kontrollü olsun. ''ellerim titriyor, heyacanlıyım, aman ya Rabb'im, ağlamak istiyorum, ağlamak üzereyim... vs. '' bunları lugatınızdan çıkarın. Herkes kahkahaya boğulurken siz tebessümle gülün, herkes ağlarken siz mimiklerinizi dondurun. Ağır olun. En başta bunu oturtmanız gerek. Giyim tarzı zaten söylenmez siz karakterinize göre giyineceksiniz. Ağırlık siyah renkli ve kontrast olarak da koyu giyim iyidir. Pembeli alacalı bulacalı şeyler olmamalı. Pop dinleyin ama popçu gözükmeyin. Gitarı da göbeğinizin üzerinde çalmayın biraz daha aşağılarda çalmaya gayret edin. Metal müzik bu pop punk değil

Yorum

bence kıyafet konusunda çok kasmayın. Death mi çalcan 2 metre saçlarınla headbang mi yapcan. cool olun kot tişört çıkın . modlara girmeye gerek yok. Kurukafalı arkadaşın yoruma da bittim

Yorum

Cem Köksal dan Set me Free çok güzel olur.Ama daha çalan görmedim hiç youtube da falan.Bir de klavye ye ihtiyaç var tabi ki.

Yorum

inferno90 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                              bence kıyafet konusunda çok kasmayın. Death mi çalcan 2 metre saçlarınla headbang mi yapcan. cool olun kot tişört çıkın . modlara girmeye gerek yok. Kurukafalı arkadaşın yoruma da bittim
                              lise çağlarının vaz geçilmez idolü kurukafalı t-shirt değilmidir genç yaşlarda yeni yeni özenip metalcimiyiz ooo tamam abi hemen kurukafalı iskeletli t-shirt almalıyız lafları muhtemel olan şeyler.
                              burkiyus arkadaşım sende içinden ne geliyorsa giy.ama üstlerde bir arkadaşın yazdığı gibi pembe birşey olmasın tabi.ağırlığınızı yansıtsın metalci rockçı görünüşünü benimsesin yeter.özenti gibide durmamaya dikkat edin.çok takılmaya gerek yok.en önemlisi sert kalın taviz vermeyin...

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X