Arkadaşlar ben 9.sınıftayım ve sene sonunda okulda konser verece (HAYIRLISI İNŞALLAH)
Şu anda şunları yazarken bile heyecendan her yerim titremekte
Daha iki kişiyiz
Ben:elektrogitar-vokal
Arkadaş:Bas gitar
Evet davul malesef yok.Biliyosunuzdur belki bu yeninesil karı kız peşinde koşturmaktan bunlara vakit ayırmıyor.
Sadede gelelelim pardon çok uzattım.Çalınabilecek (yani tecrübeniz vardır mutlaka) iyi etki bırakan İNGİLİZCE ŞARKILAR
çünkü sınıf öğretmeni ingilizce öğretmeni
yalakalık yok yanlış anlamayın
Şarkılar özellikle metal olsun arkadaşlar popülerite için pop vs çalmayı asla istemiyoruz.
Aklımızdakiler:
Megadeth-A tout le monde
Megadeth-Use the man
Pentagram-Unspoken ve daha bir çok şarkısı olabilir ama kesin Pentagram olacak.
Metallica-Fade to black
Metallica-Sanitarium
Beni anlayın lütfen yardım edin.Çok heyecanlıyız.Ağlamak istiyoruuuum
Özellikle sitenin metalcilerinin ve bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar lütfen yardım edin LÜTFEN tarz ne giyilir konularında.Zamanımız ve yerimiz bol Allah'a şükür çalışacak zamanımız var.
Şu anda şunları yazarken bile heyecendan her yerim titremekte

Daha iki kişiyiz
Ben:elektrogitar-vokal
Arkadaş:Bas gitar
Evet davul malesef yok.Biliyosunuzdur belki bu yeninesil karı kız peşinde koşturmaktan bunlara vakit ayırmıyor.
Sadede gelelelim pardon çok uzattım.Çalınabilecek (yani tecrübeniz vardır mutlaka) iyi etki bırakan İNGİLİZCE ŞARKILAR
çünkü sınıf öğretmeni ingilizce öğretmeni

Aklımızdakiler:
Megadeth-A tout le monde
Megadeth-Use the man
Pentagram-Unspoken ve daha bir çok şarkısı olabilir ama kesin Pentagram olacak.
Metallica-Fade to black
Metallica-Sanitarium
Beni anlayın lütfen yardım edin.Çok heyecanlıyız.Ağlamak istiyoruuuum

Özellikle sitenin metalcilerinin ve bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar lütfen yardım edin LÜTFEN tarz ne giyilir konularında.Zamanımız ve yerimiz bol Allah'a şükür çalışacak zamanımız var.

Yorum