Sevgili dostlarım hepimiz burada müzik adına konuşmak için bulunuyoruz.
Düşündüm ki herbirimiz çeşitli santçıları ve çalışmaları yakından takip ettiğimize göre neden buarad bildiğimiz şeyleri paylaşmıyoruz?
Bu düşüncemden yola çıkarak dinlediğimiz Albümleri tanıtmayı öneriyorum.Böylece dinlediğimiz albümler hakkında başkalarınıda fikir sahibi yapmış oluruz.
Eğer uygun gördüyeseniz hem fikrinizi belirtin hemde tanıtmak istediğiniz albümü tanıtın.
Sevgillerle...
Düşündüm ki herbirimiz çeşitli santçıları ve çalışmaları yakından takip ettiğimize göre neden buarad bildiğimiz şeyleri paylaşmıyoruz?
Bu düşüncemden yola çıkarak dinlediğimiz Albümleri tanıtmayı öneriyorum.Böylece dinlediğimiz albümler hakkında başkalarınıda fikir sahibi yapmış oluruz.
Eğer uygun gördüyeseniz hem fikrinizi belirtin hemde tanıtmak istediğiniz albümü tanıtın.
Sevgillerle...

avul
Zaten bu iki şarkı da albümdeki favorilerimden. Bir diğer favorim olan ...Of Darkness And Light üçüncü sıradaki parça. Orta tempoda ilerliyor parça. Diğer şarkılarda olduğu gibi klavye bu parçada da gitarla çok uyumlu. Kimi zaman arka planda kalıyor kimi zaman ise ön planda solo görevini üstleniyor. Dördüncü parça Midnight Walker... Kimi zaman hızlanan parça kimi zaman orta tempoda ilerliyor. Sonraki şarkı Moribund Oblivion soundunu andıran Cry. Black öğeleri diğer şarkılara nazaran çok daha fazla. Everything Is An End adlı parçada Thrash havası hakim. Özellikle bazı yerlerde klavyenin arka planda kalması bunu pekiştirmiş. Single olarak piyasaya sürülen Unleash Hell bir diğer iyi parça. Dead ise Cry sounduna çok yakın. Dokuzuncu parça, albüme de adına veren parça olan Mirror Of Madness ise önceki şarkılardan aşağı kalır yanı yok. Enstrumantal olan Frozen Sky farklı bir tatta. Son şarkı ise Offspring coverı olan Smash. Güzel coverlamışlar. Başarılı bir albüm. Children Of Bodom sevenler ve Norther'ın ilk albümü olan Dreams Of An Endless War'ı beğenenler mutlaka bu albümü edinsinler.

Yorum