arasıra soruyorum bu soruyu kendime "neden gitar?" bu kadar ensturman varken neden? sadece popüler olduğu için mi sadece güzel olduğu için mi sadece sesi için mi yoksa sadece biçimi için mi? ben bakınca bana beni çal dediği için çalmaya başladım ve çalarken verdiği hazzı aldıktan sonra bırakamadım ya sen sor kendine <font size=5>neden gitar</font id=size5>
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
neden gitar?
Collapse
X
-
nedenn gitarr!!?? hmmm??... gitardan çnceki hayatım (bkz. nerden neree/hayatım değişti) monoton ve saçmaydı.. tabi bana göre
neyse sora beatles (nekdr eski olursa olsun taptıım bi grup) taki şarkılarla..ordaki gitar sesine aşık olmştum! bazı yerlerdeki gitar soloları fln.. hepsini ben çalmak istiyodum.. bende öyle çaliim olayıyla bi heves başladım gitara.. yani bende yapmak istiyorum die başladım
)
Yorum
-
The_UnforgiveN
Gitar benim hayatımda çok şey değiştirmedi. Cok olumlu katkıları da var elbet.
Ama hic birsey; melankoli aksamlarinda-gecelerinde eline gitarını alıp, gitarınla ağlamaya benzemez.
Yorum
-
aha
o sahneyi canlandırıp başrolü oynamak hep fantezim olmuştur!!! ancak bizim turkish liselerde böyle imkanlar pek olmuyor... hep hayal etmişimdir çıkıp o parçayı büyük bir baloda falan çalmayı. lisede kısmet olmadı ama sonra bir ara Taksim'de bir mekanda grubumla çalarken bunu da almıştık repertuara. Çok zevkliydi... Go Johnny Go Go! Johnny B Goode!!!
Hey yavrum hey... müthiş enerjik bir parça. her seyirciyi zıplatır. garantilidir...
çok iyi bir sebebin varmış hot_lick
Yorum
-
The_UnforgiveN -
James Unal -
Site *****
- Jun 2003
- 2019
-
There is no dark side of the moon really... As a matter of fact, it's all dark.
Kişisel Sitem: www.burakmisket.com
ben gitara başladığımda gitar popuper falan değildi , babam bas çalıyordu benim de gözüm vardı alette öyle başladım..sanırım ilk çalmaya başladığımda gitar benden daha büyüktü..
)
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum