Duyuru

Collapse
No announcement yet.

pentagram / sonsuz

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

pentagram / sonsuz

arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var. haziranda yapılack bir eğlence için bir arkadaşımla pentagram'dan sonsuz adlı şarkıyı çalmaya karar verdik. fakat ikimizde şarkının ritmini oturtamadık. 9/8 çalıyoruz olmuyor, 3/4 çalıyoruz olmuyor. bu şarkının ritmini yadaritimlerini bilen arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.

Şarkı 4/4 lük ritmle çalnıyor, her ne kadar bazı yerlerinde farklı ritm duysanızda yine altyapı 4/4lük.

Çalışırken biriniz "1-2-3-4" diye zaman saysın ve ona göre uyum sağlasın, bir de mümkünse şarkıyı dinlerken gitarınızla ayak uydurmaya çalışın.

Kolay gelsin.

Yorum

ya arkadaşlar teşekkür ederim. ama varya ritim bi türlü tutturamadım. ne ritim yapdıysam olmadı. bi şarkıya hiç bu kadar uğraşmamışltım dorusu.
      bu arada youtube da videoyu hangi isimle arama yapacağım onu da belişrtirsen sevinirim. teşekkürler

Düzenleyen - morpena on 12/02/2007 10:40:21

Yorum

aşağı yukarı yukarı aşağı yukarı yukarı aşağı yukarı aşağı

kolay gelsin.

Yorum

hmm youtube daki videoyu izledim elinizesaglık demekicin yazdım bir de soloyu ekleseniz ses falan acaip uyumlu geldi begenmeyen begenmesinama gusel

Yorum

link bu. gitar sesi bazı yerlerde az geliyor ama el hareketlerinden anlayabilirsin sanırım.
            Şarkının bazı yerlerinde ritm değişiyor, siz çalmamışsınız ama çokta önemli değil.

Yorum

ayyyy canlarım benim teşekkür ederim. çok sağolun

Yorum

YA bilmiyorum ne kadar doğru ama bana arada rock ritm yapıyorlar gibi geldi

Yorum

bu şarkının ismi sonsuzluk değil miydi?

Yorum

Evet. Genelde Sonsuz diye biliniyor.Ben ilk duyduğumda Sonsuz diye duymuştum öyle kaldı aklımda , doğrusunun Sonsuzluk olduğunu bilsem de.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                    Initializing Tabs & loading Content...
                    Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                    X