Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1 grup 2strat

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

1 grup 2strat

selam arkadaşlar , blues grubu kurmayı düşünüyoruz ancak 2mizdede strat olması sıkıntı olusturur mu . sesler karısır mı . daha önce hiç görmedim aynı 2 gitarlı grup. Zaten gitar alıcam da teleye mi geçsem diye düşündüm .

sesler karışmaz sonuçta herkes sevdiği gitarla çalar ama blues tonlarını alabiliyosanız değiştirmek gibi bişey düşünemeyin tabi strat kasalar biraz daha sert gitarlardır.Artık o da deneyerek olacak sanırım.

Yorum

illa tele almak istiyorsanız alın ama aynı marka aynı model gitarlar bile farklı olabilir,uğraşsanız bile sesler karışmayabilir ki bu istediğiniz durum bu yüzden uğraşmazsınız sanırım

Yorum

Hayatımda gördüğüm en saçma sorulardan biri.
        Aynı spir sayısı ve aynı çaplarda örülmüş manyetikleri, aynı çapta ve eskilikte telleri, aynı parmak ölçüleri ve aynı amfi, pedal artı ayarlarınız varsa; evet sesler karışır. Gitarın tonunu kasanın ağacı bi'yere kadar değiştirir, gerisi bu saydıklarımdadır. Hala diyorsan benim aklım almaz, lütfen telecastera geç.

Yorum

Gec gec teleye almisken bikactane al bence garanti olsun yok hayir anlamadim ya ben para bol galiba sizde **** artik kimse gitarina baglanmiyo her gitarin ruhu vardir bence, boyle seyler icin gitar deistirmek cok sacma geliyo yok biz deistircez derseniz birak o deistirsin

Yorum

sesler karışmaz BLooD_Ghan nın dediği gibi atnı markanın aynı modeli olsa bile ses farklılıkları oluyor (başıma geldiği için biliyorum)

Yorum

Bana tele daha iyi olur gibi geliyor.

Yorum

Yahu nerde görülmüş 2 stratın aynı anda kullanıldığı. Çıkartın aklınızdan böyle şeyleri. Kullanan gruplar varsa amatör gruplardır. Bakınız amatör grup; Iron Maiden

Click image for larger version

Name:	Iron_Maiden_in_the_Palais_Omnisports_of_Paris-Bercy_(France).jpg
Views:	1
Size:	53,3 KB (Kilobyte)
ID:	451000

Evet, gitarı çalamazsanız sesler karışır. Bu günleride mi görecektik...
                Eklenmiş Dosyalar

Yorum

bizim grupta da 2 tane tele var, bir tane strat mı alsak o zaman biz eğer tele gitarlar hakkında ufak bir bilgi istersen sana şunu okumanı tavsiye ederim. ilginç bir şekilde millet tele almaktan kaçınıyor, 3 yerine 2 manyetik olduğu için midir artık bilmiyorum

Barlo'nun Köşesi Telecaster Dosyası Dr. Mehmet Barlo www.facebook.com/dr.barlo http://drbarlo.blogspot.com/ http://www.youtube.com/user/...

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                  X