Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dogaçlama çalabilmek için alt yapı

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

dogaçlama çalabilmek için alt yapı

arkadaşlar doğaçlama kayıt yapmak istiyorum . onun için sadece bateri olan alt yapılar istiyorum ama hangi programla alt yapı yapa bileceğimi bilmiyorum . size sorum kendi başıma alt yapı yapabileceğim ve mp3 formatın da oynata bileceğim bir program var mı ? varsa neler ?

Saygılar

Al dostum burada anahtar notasına,tarzına göre seç beğen al

Yorum

buradakiler beli şarkılar için hazırlanmış alt yapılar. bas gitar olduğu için parçanın tonunu bulmakta zorlana bilirim ama yinede teşekkürler.

Saygılar

Yorum

Alt yapı ile ilgili sitemizde bir sürü konu var. Hatta ben daha yeni bir arkadaşımızın solo atmak için yüklediği alt yapıları gördüm. Birazcık bakarsan bulursun

Yorum

Guitar Pro 6 işinizi fazlasıyla görecektir.WAW olarak export etme seçeneği var.

Yorum

guitar pro 6 yok maalesef Beautiful_Death senin altyapılarını indirdim ama bek bana uymadı (yanlış anlama).

Saygılar

Yorum

Valla ne buldun indirdin bilmiyorum ama bana ait değildi indirdiklerin Forumda verilmiş sitelerde var. Oralarada bak istersen belki işine yarar birşey bulursun.

Yorum

bakıyorum ama yok hepsi beli şarkıların alt yapısı. bunun yüzünden bir davul mekanizmalı bir prosesör almayı düşünüyorum

Yorum

Davul mekanizmalı prosesörler şu an güzel bir seçenek gibi görünebilir ancak şahsen hiç sevmedim.Hep "rp-80 i bi' alsam olay tamamdır,davulu açar üstüne solomu atarım mis gibi" dedim,ama pedal geldikten 2 gün sonra davul tuşuna dokunmamaya başladım.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                  X