Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Amerikada para transferi (guitar Center)

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Amerikada para transferi (guitar Center)

Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bulamadım umarım burası uygundur.

7/29/2010 tarihinde guitar center'dan internet üzerinden esp ltd ec1000 amber sunburst model gitarı aldım. Ben şu anda Boston'dayım. Bana mail yollamışlar bizi arayın diye aradım kredi kartımı kabul etmediklerini söylediler. şimdi bana hesap numarası filan verdiler oraya para transferi yapacağım anladığım kadarıyla. Nasıl yaparım, hangi bankadan yapmalıyım vs. bilmiyorum. Amerika içinde para transferinde komisyon alırlar mı benden? Citi bank banka matiğim var ama ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim...

Guitar Center'a git ve oradan al ve/veya sipariş koy dükkana gelsin.

Kredi kartı limitin yeterli mi?
    Yurtdışında kullanıma açık mı?

Atmden para da çekebilirsin.
    Bankamatik (debit) kartinla da alabilirsin.

Yorum

invisiblemak isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bulamadım umarım burası uygundur.

7/29/2010 tarihinde guitar center'dan internet üzerinden esp ltd ec1000 amber sunburst model gitarı aldım. Ben şu anda Boston'dayım. Bana mail yollamışlar bizi arayın diye aradım kredi kartımı kabul etmediklerini söylediler. şimdi bana hesap numarası filan verdiler oraya para transferi yapacağım anladığım kadarıyla. Nasıl yaparım, hangi bankadan yapmalıyım vs. bilmiyorum. Amerika içinde para transferinde komisyon alırlar mı benden? Citi bank banka matiğim var ama ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim...
      Yollayacağın hesabın ne hesabı olduğunu öğren ilk başta ona göre parayı nereden yollayacğına karar ver.Bank Of America da veya Suntrust herneyse herhangi bir Amerikan bankasında hesabın varsa oradan hesaplar arası para aktarımı yaparsın.Yollayacağın hesap numarasının bağlı olduğu kuruluştan para yollarsan daha az ''Fee'' yani kesinti ödersin.Yanlış hatırlamıyorsam Bank Of America da aynı hesap türleri arası 5$.Burda ''Fee'' ödemeden hiçbirşey yapamazsın onu bir kere aklından çıkar sistemi çok iyi oturtmuş adamlar nefesi bile ''Fee'' ile aldırtıcaklar yakında sadece bankacılık için değil bu dediğim herşeyde aynı.Herhangi bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım

Yorum

Boston'da ki guitar center'da aradığım hiç bir gitarı bulamadım. Birde elimde %10 indirim kuponu var diye hemen internetten aldım. Kredi kartımla çok alış veriş yaptım burada, hiç sorun çıkarmadı. Şimdi sanırım konuşduğum kadarıyla kredi kartımın adresini istedi kadın anlatmaya çalıştım ama olmayınca adres verdi ve "bank check" diye bir şey yapıp maille yaptım demem gerekiyormuş.

Benim elimde Yapı kredi worl ve Citi bank bankamatik kartı var. Büyük ihtimal işlemimi Citi bank'tan yapabilirim. Fee umarım 5$ dolardır. Gitardan 40 dolar vergi aldılar 5 dolar daha verirebilirim .

Buarada sanırım yollamam gereken adresi yazsam sorun olmaz.

PO BOX 4370 Medford Organ 97501 Guitar Center. Elimde sadece bu var. Ne yapmalıyım şimdi? 10 gün içinde halletmemi söylediler.

Ben orayı tekrar arasam esem siz gitarı Boston GC yollayın, ben burdan alayım desem, ödemeyide oraya yapayım desem kabul etme şansları var mı?

çok soru sordum arkadaşlar ama daha buraya geleli 2 hafta oldu işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenemedim ...

Yorum

Sana en yakın Bank Of America şubesine git ve ''Many Order'' yapmak istiyorum de kadının bahsettiği ''Bank Check'' olayı bu.Gitarın satış bedelini bankaya ödeyeceksin bankada sana bu tutar karşılığında çek verecek sonra o çeki bir şekilde Guitar Center a ulaştır.Çek in üzerine Guitar Center in ismini ve adresini yazdırırsan daha iyi olur.

Yorum

teşekkür ederim arkadaşım yardımın için. Bugün guitar center a gittim ve dedim böyle böyle derdim var ne yapabiliriz diye. Sağolsunlar adamlar 1 saat telefon trafiği, mail atmalar filan çantaları alan adamdan müdürüne kadar herkes seferber oldu. Keşke bizim ülkemizdede böyle müzik mağazaları olsa. Bukadar yardım edeceklerini düşünmüyordum açıkcası.

Buarada aldığım gitarın Türkiye fiyatını söyleyince güzel bir gibson getirdi, biraz daha koy üstüne al bunu diye geyik yaptı millet. Bizim vergilerden haberleri yokmuş .

Yardımlarınız için teşekkür ederim, sanırım pazartesi elime geçmiş olacak gitar tekrardan sağolun...

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
            X