Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fender Strat Meksika

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Fender Strat Meksika

Selam Arkadaşlar Fender Strat Var Bi tane Meksika Üretimi Linkteki Gitar

Kızılağaç Gövde Diyor ben Bu Gitarı Alsam Manyetiklerini Değiştirsem Sert Tonlarda İyi Performans Alabilirmiyim Mesela Köprüye X2n Düşünüyorum Ağacın Karakteri Nasıldır İyi Uyum Gösterirmi

Teşekkürler

sert derken ne kadar sert? benimde meksika stratım vardı beni tatmin etmedi sattım epiphone aldım iyi düşün benim düştüğüm hataya düşme

Yorum

Fender alıp manyetik değiştireceğine sert tonlar için çift humbucker'lı gitar öneririm.

Yorum

valla kullandığın kafa ve pedalında etkisi olacaktır ayrıca özellikle bir e.q pedalı seni istediğin tona yaklaştırabilir benim ritim gitaristte var yıllarca death metal çaldık yani ama tabi fenderin esas karakteri bu değildir sert bir ton için jackson dean veya esp iyi olur...

Yorum

*** Benim İçin Sapı Önemli 22 Perde Olsun İstiyorum Tavsiye Edebileceğiniz Başka Gitarlar VArsa İyi Olur Tarz Thrash Metal

Yorum

O fiyata o kadar çok seçenek varki.

Yorum

İşte Sorun Bu Bana 22 Perde Lazım 24 Hoşuma Gitmiyor

Yorum

Burak2051 isimli üyeden alıntı Mesajı göster

Kızılağaç Gövde Diyor ben Bu Gitarı Alsam Manyetiklerini Değiştirsem Sert Tonlarda İyi Performans Alabilirmiyim Mesela Köprüye X2n Düşünüyorum Ağacın Karakteri Nasıldır İyi Uyum Gösterirmi

Teşekkürler

dostum senin yerinde olsam ben bu gitarı alırdım:

Epiphone Les Paul Custom Plus ENG-HSCH1 Elektro Gitar

ben bu gitarın standart plus top modelini kullanıyorum.alalı 4 yıl oldu ve gitarı her geçen gün daha fazla sevmeye başladım.çünkü çok versatil gitarlar.blues rock country thrash punk ne istersen çalabilirsin.ve manyetikleride oldukça güçlü.eğer drop d ve ötesi akort yaparsan gitarı çok daha sert tonlar alabilirsin ki ben alıyorum ve çok memnunum.

ve bu saydıklarım benim gitar için.aralarında 500 ytl gibi bir fark var ki o 500 ytl fark ta seni uçurur

bana sorarsan fender mexico yerine bu gitarı düşün...

Yorum

Evet Olabilir Biraz Araştırayım ben Bu Gitarı

Yorum

Ibanez ART320 BLS - Blue Sunburst Elektro Gitar

Bu gitar 22 perde.

Manyetikler aktif yani oldukça sert. Tip olarak zaten çok güzel. Fiyatı indirimli.

MyDukkan'da anında kargo seçeneği de var. Ben alacak olsam bu modeli alırdım.

Yorum

Evet Bu Gitarı Biliyorum Zaten Denemiştim Oradaki Yorumumuda Görebilirsiniz Evet Gerçekten Güzel Gitar Ama Biraz Kaliteli Birşey Arıyorum Çin Malı Olmasın İstiyorum En Azından Kore Olsun İbanez S Serisine bakıcam Güzel Gitarlar

Yorum

Evet Bu Gitarı Biliyorum Zaten Denemiştim Oradaki Yorumumuda Görebilirsiniz Evet Gerçekten Güzel Gitar Ama Biraz Kaliteli Birşey Arıyorum Çin Malı Olmasın İstiyorum En Azından Kore Olsun İbanez S Serisine bakıcam Güzel Gitarlar
                        dostum epiphone custom'a baktın değil mi? ne üretimiymiş ? eğer çin değilse ki tahminimce kore üretimi bence kaçırma

Yorum

*** Bence O Da Çin Üretimi Arkadaşımda Var Siyah Epiphone Custom Çin Üretimiydi :S Lanet Olsun ya Herşey Çin Üretimi Nefret Ediyorum bu Çinlilerden Almıyacam Çin Üretimi Bekleyip Kaliteli Birşey Alıcam

Yorum

Fender Standard Stratocaster HSS Candy Apple Red - Pau Ferro Elektro Gitar

Teşekkürler

aynı gitarın 3 single manyetiklisi var bende..alalı 3 ay bile olmadı .900 tl ye bırakıyorum..hiç bir sorunu yok gitarımın.kullanılmadı desem yeridir ..istediğiniz luthiere giderek kalite kontrolünüde yaptırabilriz

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                            Initializing Tabs & loading Content...
                            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                            X