Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bora uslusoy-solo gitar metodu cd si yardım

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Bora uslusoy-solo gitar metodu cd si yardım

arkadaşlar benim elimde bora uslusoyun progresif solo gitar medotu kitabı var.Fakat bunu cd si bir arkadaşım tarafından kaybedildi.Ankarada olup elinde bu cd olan bir arkadaş bana kopyalayabilirmi? Sadece cd için tekrar kitab almak istemiyorum çünkü.

mrb ben de yeni aldım o kitabı.. gayet güzel.. ben gönderebilirim sana ama 1 hafta sonra olur..
    vebenzeri@gmail.com

Yorum

peki kardeş bu kitap hakkında ne dusunuyorsun bana bi çok kişi onerdi cok iyi oldugunu soylediler

Yorum

Almışsın kitabı çalış sonucunu kendin gör neden soruyorsun ki ¿ Bu kitap sana solo gitar teknikleri konusunda belli bir seviyeye ulaşmanı sağlayacak. Bunu ilerletmekte senin elinde olan birşey tabiiki

Yorum

Lnet kitabi almami$, ondan soruyor galiba.......

Yorum

Kitapla ilgili mevzu daha önce çok uzun konuşuldu. Bu konuda konuşmak isteyenler ilgili linkten devam edebilir.

Yorum

arkadaslar cok acil bu cd yi bulmalıyım.cd yi kaybettim.İnternette var mı bu cd i

Yorum

Arkadaşlar gercekten banada lazım birkaç ay once almıstım ancak cd yok. evin altını stune getırdım bulamadım yarım edin lutfen

Yorum

cd yi upled edin de indirek ya neymiş su cd

Yorum

Bu linkten indirebilirsiniz.

Yorum

arkadaşlar kitabı nereden bulabilirim aceba bende arıyorumda o kitabı

Yorum

kitabın içeriği çok güzel ayrıca cd sini bu kadar abartmaya gerek yok neticede egzersizleri metronomla layıkıyla çaldıktan sonra gerek duyulmuyor.

Yorum

etrafımızda bir sürü türkçe metod mevcut.....bunlardan en iyisi bora uslusoyun söz konusu metodu bence....

Yorum

Gerçekten süper bir kitap. almanızı tavsiye ederim. gitar öğrenmek isteyen bir kişi için ideal. ayrıca verdiği alıştırmaları metronomla çalınca süper oluyor.
                            Son güncelleyen black852; 11-10-2010, 22:41.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                            Initializing Tabs & loading Content...
                            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                            X