Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nota

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme Nota

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni yeni nota öğrenmeye başladım. bi kaç notalı şarkı var elimde. ama daha fazla istiyorum. internetten araştırınca yazı şeklinde çıkıyor. (do-re-mi gibi ) sizin dize üstüne yazılmış şekilde olan şarkıları nereden bulacağım hakkında bir bilginiz varsa lütfen yardımcı olun. teşekkürler.

Guitar Pro 5 programı işine yarayacaktır

Yorum

aynen. guitar pro hem nota öğrenmene yardım eder hem de yazma olayını iyi anlarsın. yanlış birşey yapınca zaten kendi kendine deliren bir program olduğundan doğruyu da öğretiyor.

Yorum

guitar pronun biraz eksiklikleri var mydukkan dan **** başka biryerden repertuar kitabı alabilirsen daha faydalı olur.

Yorum

Guitar Pro kesinlikle işini görür.Hem çok fazla şarkıya ulaşma imkanın olur

Yorum

bence bu konudaki en faydalı şey (tabi başlangıçta) ilkokul müzik kitaplarıdır. içlerindeki basit parçalar sadece notaya bakılarak çalınabilir. böylece hem klavyede hakimiyet hemde nota okuma becerisi kazanılır.

Yorum

eğer tab kafamı karıştırır sadece nota olsun istersen özelden mesaj at ben sana mail yoluyla gönderirim.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X