Joe Satriani ve Steve Vai bencede
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Floyd rose'u en iyi kullanan gitarist
Collapse
X
-
Herman Li'nin afedersiniz floyd rose'u becermediği kaldı
http://www.youtube.com/watch?v=SkjHpFdcYWM
Özellikle 40 ile 45. saniye arasını izleyin
Ama Vai'nin üstüne yoktur bu işte.Arkadaşın dediği gibi sanki kendinden bir parçayı kullanıyor
Son güncelleyen longstring; 25-08-2009, 21:46.
Yorum
-
Bence Bu sorunun tek cevabı Jimmy HendricksMyris isimli üyeden alıntı Mesajı gösterTek cevabı olan bir soru olmuş bu Steve Vai
Yorum
-
Süper Moderatör
- Sep 2007
- 2168
-
1-Forumda arama yapmadan konu açanın konusu uyarı olmadan kapanır.
2-Nitelikli 100 mesajdan fazlası olan statü atlar. Boş mesajı olan uyarılarla beraber silinir. 3 uyarıdan sonrası banlanmadır.
3-Kuralları önemsememek kendinizi önemsememektir. Önemsenmek istiyorsanız anlamlı mesajlar yazın, kurallara uyun. İyi forumlar.
James Hetfield
Evet Steve Vai muhteşem kullanıyor bu yadsınamaz ve tabiki Joe Satriani ama neden tremolo denince hatta başlığı okuduğum anda zihnimde yanan tek lamba Dimebag Darrell dı. Beni derinden etkileyen Dİmebag'dir ama tabiki vai ile Joe yu ellerinden öpüyoruz zaten dünya markası olmuş iki isim,dimebagle üç isim tabiki
Yorum
-
Joe Satriani-Time ve War parçalarıyla
Steve Vai- For the Love of God adlı parçasıyla geleneksel tremolo bar ödülüne layık görülmüştür
(floyd rose ne alaka, vidalarını mı kullanacaklar, basitinden tremolo deyiveriyorum işte) Ama iş floyd rose kullanmaya gelince, heralde sıradan bir gitar tamircisi gayet iyi kullanır, tamir eder, ne bileyim söker takar, ben bile söküp takıyorum 
Yorum
-
Evet kullanır. Bana göre çok kıvamında ve ne istediğini bilerek, mükemmel bir hissiyatla kullanır (Altitudes'u bilmiyorsanız en azında bir son kısmını dinleyin ne dediğimi anlayacaksınız sanırım.). Hastalığı ilerledikten sonra sol el parmakları güçsüzleşip bendleri kaçırmaya başlayınca tremolo kolunu daha sıklıkla kullandı.receptugcan isimli üyeden alıntı Mesajı gösterkullanıyomuydu bilmiyorum ama kullansaydı en iyi jason becker kullanırdı.
"Artık tremoloyu daha sık kullanmak zorundayım. Hastalığım benden bir çok şey aldı şu ana kadar; ama beni daha yaratıcı olmam konusunda zorladı ve bu iyi birşey." demiş zamanında.
Pollyanna halt etmiş...
Yorum
-
Steve Vai (Bknz: Tender Surrender Live - Gitarla bütünleşiş
)
Son güncelleyen Seventh Rua; 18-06-2010, 15:25.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum