Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Xotic pedalları

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme Xotic pedalları

Bir kaç ay öncesinde bu pedallarla ilgili bir yazı okumuştum şimdi bir baktım mydukkan a da gelmiş. özellikle
    ac booster
    Xotic AC Booster Booster/Overdrive Pedalı
    ve
    rc booster
    Xotic RC Booster Booster Pedalı
    dikkatimi çeken pedallar. Bu pedallar hakkında bilgisi olan veya deneyen varsa ilk izlenimlerini paylaşabilirmi?

Özelikle AC Plus'u ben de merak ediyorum. Tanıtım videosunu izledim, etkileyici gerçekten. Umarım deneyen bir arkadaşımız bu konuyu okur ve yorumlarını alırız

Yorum

Birdahaki haftaya elimde ms pozitronun yaptığı, xotic bb preamp muadili pedalı olacak. Orjinaliyle hiç bir farkı yokmuş. Deniyenler öyle diyordu. Zaten mustafa abiden kötü işcilik beklenmez . Ufak çaplı bir kayıt yaparsam sizinle paylaşıcam.

Yorum

Güzel olmuş tanıtım. Ancak alınsa bile senin yaptığın gibi ms positron,+add gibi klonlarını alabiliriz gibi duruyor . 0 fiyatları oldukça tuzlu çünkü.

Yorum

fender17 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Güzel olmuş tanıtım. Ancak alınsa bile senin yaptığın gibi ms positron,+add gibi klonlarını alabiliriz gibi duruyor . 0 fiyatları oldukça tuzlu çünkü.
          Teşekkür ederim. Haklısın 0 na okadar para bayılmak banada pek sıcak gelmiyor(bu aralar fena cimriyim zaten). Mustafa abinin bir lafı vardı; " 400 liraya ben 5 tane pedal yaparım " sonuna kadar haklı aslında hehe

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X