Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tech 21 California

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Eğitim Tech 21 California

bu konuyu açmamın sebebi bir arkadaşın mesa tonlarına sahip olduğunu söylemesidir ve tamamen türkçe olarak çevrilmiştir.

Tech 21 SansAmp Karakter Serisi Kaliforniya Gitar Pedal - Distortion Pedalı

Teknik 21 SansAmp Karakter Serisi Kaliforniya Overdrive / distorsiyon pedalı size, pırıl pırıl temiz ağaçsı sesleri almak için gerekli araçları gibi kısa ve kalın overdrives ve yumuşak kurşun sesler verir. Sen temiz ipeksi ve sürdürülmesi için bileme için pedalı, (Düzey, Orta, Karakter, Sürücü, Alçak ve Yüksek düğmeleri) altı etkili denetimleri kullanarak Kaliforniya alabilir. Karakter Serisi tüm pedals kadar basit stompboxes daha vardır; size preamps olarak kullanabilir veya hoparlör-in emülasyonu, sessiz için inşa yararlanmak hassle-free kayıt. Kaliforniya pedalı ile aşırı hız ve distorsiyon sesleri bir çeşitli alın!

Tech 21 SansAmp Karakter Serisi Kaliforniya Overdrive / Distortion Pedal bir bakışta:

Klasik amplifikatör içinde kalbi
    SansAmp teknolojisi, dahili hoparlör emülasyonu
    Kanıtlanmış teknoloji, harika ürünler

Klasik amplifikatör içinde kalbi
    Her Karakter Series gitar amplifikatörün belirli bir stil için ton DNA yüklenmişse pedalı. Sadece birkaç düğmeleri büküm olarak, bu aranan oluşturabilirsiniz-sesleri veya sıcak çubuk Kendi sonra. Nadir bağbozumu klasik, modern simgeleri uğuldama kadar, her varyasyon teslim olan bir amplifikatör stili dile özgü. Bu sezgisel amplifikatör gibi kontroller size almak sizin eller kirli başlayalım-sesleri kabarcık ve yıllardır keşfetmek gidin.

SansAmp teknolojisi, dahili hoparlör emülasyonu
    Kadar sadece bir stompbox daha orijinal bir SansAmp, her Karakter Serisi pedalı ediliyor. Her bir preamp bir güç amplifikatörünün, stüdyo karıştırıcı veya PA sistem sürücüsü için, bu büyük sesleri zengin SansAmp kabine emülasyonu - hatta düz bir bilgisayar ses halinde kullanılabilir. Ya da gitar amplifikatör halinde sesi bir özel tutmak için onları takın.

Kanıtlanmış teknoloji, harika ürünler
    Bu yana ilk SansAmp geri 1989, Teknik 21's Unleashed olduğu ürünleri her uygulamayı kapsayacak şekilde etkileyici bir çizgi geliştirmiştir. Her SansAmp ürün hala el-ABD olan diğer büyük üreticilerine lisanslanır bizim yumuşak özel aktüatörler gibi mümkün olan en iyi malzeme ve özel bileşenleri kullanarak yaptı. Ürünlerin Teknik 21's range ton mükemmellik ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına açık bir kulak için kritik bir kulak ile geliştirilmiştir.

Tech 21 SansAmp Karakter Serisi Kaliforniya Overdrive / Distortion Pedal Özellikleri:

Otantik-sesleri temiz tıknaz ritmi düzgün yol şarkı kadar sesi
    Altı düzeyde, sesi, ve sürücü-düğmeleri (Düzey, Orta, Karakter, Sürücü, Alçak ve Yüksek kontrolleri şekillendirme)
    Dahili hoparlör emülasyonu olarak
    Bir stompbox, preamp veya bağımsız kayıt aracı olarak kullanın
    Kanıtlanmış SansAmp kalite ve güvenilirlik

paylaşım için teşekkürler

Yorum

BU pedal için sansamp gt-2 deki california simülasyonunun 3 band ekolayzer ile genişletilmiş ve birden fazla mesa boogie simülasyonu eklenmiş hali diyebiliriz. Gt-2'deki halinden çok daha başarılı olduğuna inanıyorum. Denemek gerek...

Yorum

öneli değil aslında my dukkanda içeriği ingilizce olanları bu şekilde yaplıyım bence diye düşünüyorum bu isteğe bağlı da olabilir

Yorum

saçma,çok kötü çeviri.Eğer çeviri yapmaktan bahsediyorsanız,bu işi biliyorsanız yapın lütfen arkadaşlar çeşitli bilgisayar vb araç gereçlerle yapılan çeviriler böyle anlamsız ve gereksiz oluyor.Eğer buraya insanlara bilgi verme amaçlı bir şeyler yazıyorsanız,lütfen hakim olduğunuz bilgileri yazınız,kendi üretiminiz,kendi cümleleriniz olsun.Özen gösterin

Yorum

Google Translates kokusu alıyorum...

Yorum

warlock isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              saçma,çok kötü çeviri.Eğer çeviri yapmaktan bahsediyorsanız,bu işi biliyorsanız yapın lütfen arkadaşlar çeşitli bilgisayar vb araç gereçlerle yapılan çeviriler böyle anlamsız ve gereksiz oluyor.Eğer buraya insanlara bilgi verme amaçlı bir şeyler yazıyorsanız,lütfen hakim olduğunuz bilgileri yazınız,kendi üretiminiz,kendi cümleleriniz olsun.Özen gösterin
              evet haklısın ama emeğe saygı ne olursa olsun ve hiç bir bilgisi olmayana da bir ışık yakmaya yetecek bir çeviri diye düşünüyorum

Yorum

mericc isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                evet haklısın ama emeğe saygı ne olursa olsun ve hiç bir bilgisi olmayana da bir ışık yakmaya yetecek bir çeviri diye düşünüyorum
                teşekkür ederim ama bir daha çeviri yapmayacağım yaptığıma yapacağıma pişman oldum

Yorum

bu pedalı deli gibi istiyorum.almak için can atıyorum ama kredi kartım yok çevremdede kullandıran yok herkesin limit dolmuş güya

para biriktirmeye çalışıyorum her defasında 200 ytl yaklaşınca (360 ytl sıfırı 2. eli yok olsa da almam zaten ) parayı yiyiyorum

bilmiyorum ne zaman alacağım pedalı.gerek ton gerek mesa boogie modellemeleri gerek üzerindeki ekolayzeri gereksede dış tasarımı olarak hemde amerikan malı üretimi bir pedal olması ile bana göre en kral distortion pedalıdır kendisi.

bu arada emeğe saygı gösterin biraz.yerinde oturup hiç bir şey yapmayan profiline bir resim bile koymaya mecali olmayan arkadaşlar size sesleniyorum.arkadaş gidip tercümesini kendi çevirmiş mi ya da programa çevirtmiş mi çevirtmiş.buraya da koymuş mu koymuş.bir emek harcamış.madem siz yapamadınız yapmadınız bari yapana da saygınız olsun sırf mesaj sayınızın artmasını sağlamak için gereksiz yazılar yazmayın ki burayı kirli bir konuya çevirmeyin...

Yorum

Tek kelime bile anlaşılmıyor ki, ingilizce koysa daha iyi anlardım ben şahsen. Keşke anlamsız olan kısımları çıkarsaydın da alakasız kelime bütünü olmasaydı yazı.

@banshee Bence 2. el olayını yenmelisin artık, yoksa alamayacaksın bu pedalı, arkadaşlarının da limitleri birkaç yıl daha dolmuş kalacaktır zaten muhtemelen ^^'

Yorum

2. el satan biri malında olan sorunu sana söylermi.bu sorun atıyorum çalışıktan 2 saat sonra meydana geliyor.ya da atıyorum sıcak havalarda sorun yapıyor ya da kronik sorunları var.yani her zaman ortaya çıkmayan nadir olan.

peki böyle bir mal aldın diyelim.denersin tabi alırken max yarım saat deneyebilirsin ürünü.belki hiç denemeden de alınan mallar oluyordur.peki bu ürünü aldıktan sonra ya o dediğim sorunlardan birisi çıkarsa ne yapacaksın ? geri iade alacak mı o satan eleman ? ya da böyle bir sorun yoktu sen bozmuşssun beni ilgilendirmez deyip seni silmeyecek mi telefondan msn den ?

olaya bu açıdan bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.en azından sen kendine uyarla bunu.eğer 2. el bir şey satmak istiyorsan çok nadir de sorun yapsa o sorunu alıcıya söylersen malın satılmaz. ne kadar çok yalan atarsan satılma şansı ürünün o kadar fazla olur.

benden sana tavsiye sakın girme 2. el işe

Yorum

Aynı nutuğu bana msn'den de atmıştın ama biliyorsun, alacağım 2. el Epiphone G-400

Ayrıntılı link: http://www2.gibson.com/Products/Elec...one/G-400.aspx

Yorum

banshee8831 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          bu pedalı deli gibi istiyorum.almak için can atıyorum ama kredi kartım yok çevremdede kullandıran yok herkesin limit dolmuş güya

para biriktirmeye çalışıyorum her defasında 200 ytl yaklaşınca (360 ytl sıfırı 2. eli yok olsa da almam zaten ) parayı yiyiyorum

bilmiyorum ne zaman alacağım pedalı.gerek ton gerek mesa boogie modellemeleri gerek üzerindeki ekolayzeri gereksede dış tasarımı olarak hemde amerikan malı üretimi bir pedal olması ile bana göre en kral distortion pedalıdır kendisi.

bu arada emeğe saygı gösterin biraz.yerinde oturup hiç bir şey yapmayan profiline bir resim bile koymaya mecali olmayan arkadaşlar size sesleniyorum.arkadaş gidip tercümesini kendi çevirmiş mi ya da programa çevirtmiş mi çevirtmiş.buraya da koymuş mu koymuş.bir emek harcamış.madem siz yapamadınız yapmadınız bari yapana da saygınız olsun sırf mesaj sayınızın artmasını sağlamak için gereksiz yazılar yazmayın ki burayı kirli bir konuya çevirmeyin...
                          selamlar...

sana bir tavsiye ebay i dene bi.bildiğim kadarıyla posta yoluyla nakit para yollaya biliyorsun 39 dolar sanırım kargo ücreti var pedal gibi ufak ürünlerde de gümrük almıyorlarmış

bence Türkiyeden 200 tl nin üstünde pedala para vermek biraz anlamsız ve çok sıkıcı

2. el konusunda da bir tavsiye pedalı alacağın kişiye kimliğini ve telefon numaranı versende 3 - 4 dün durrmasına izin verebilir tabi sana güvenduymasıda gerekir ama olmayacak bir şey değil bu

2. el olupta çok temiz olan ekipmanlar vardırben prosesörümden memnun değilim bu yüzden de satacağım.satacağım içinde gözüm gibi bakıyorum ne kadar temiz satarsam o kadar zararım azalacak

Yorum

Tech21californiya'yı deneme fırsatım oldu.Gerçekten çok leziz tonlara sahip bir pedal.Alacak olsaydım sıfır alırdım bu benim fikrim.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                            Initializing Tabs & loading Content...
                            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                            X