Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ibanez TS9 vs TS9DX vs TS808

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Ibanez TS9 vs TS9DX vs TS808

Merhaba arkadaşlar.İbanezin efsaneleşmiş tubescreamerının 3 farklı versiyonu var. TS9,TS9DX ve TS808..Bu pedalların arasındaki farklar nedir?Asıl merak ettiğim de TS9dx daha çok özelliğe sahip ancak TS9 daha çok terch ediliyor.Fiyat farkı dicem de fazla bi fark da yok zaten..TS9un terch edilmesinn özel bi sebebi var mı acaba?Ayrıca TS9 ve TS808 arasındaki ton farkı ne kdardır,hangisini önerirsinz?

Ben de merakla takip ediyorum konuyu..

Yorum

arkadaşlar bi bilgisi olan yok mu bu 3 pedal hakkında:S?

Yorum

var var.. Ya bende TS9dx var, alırken senin gibi araştırmıştım ve ts9 dan fazlası olup eksiği olmadığına karar vermis ve bunu almıstım.. Fakat farkettimki ben bu "fazlası" nı hiç kullanmıyorum O 100den şimdiki aklım olsaydı TS9 alırdım..(Nie 5ytl olsa bile fazla veriim mantığıyla ) Ama sana TS9dx i de öneririm, eğer ton aralığın daha daha geniş olsun diyorsan sana TS9 dan daha caziptir.. TS808 ise çok karakteristik bir pedaldır.. Çok yumuşak tonu var ve bence Telecaster vea Stratın yoksa sarmaz seni.. Cleanin cızırtılısı gibi diebilirim ama tarzına göre tek seçimin olabilecek bir pedaldır sonuç olarak..
        Sonuç olarak Geniş ton yelpazesi ise ---->TS9dx, Yok abi Duman çalcam ne bilim klasik Tube Screamer tonu alayım yeter diyorsan -----> TS9 diyorum sana

Yorum

Darkness çok saol bilgiler için TS9 almaya karar verdim

Yorum

ts9dx in diğer tonları kötü mü?
            arada 10-15 ytl lik bi fark var buna değer mi

Düzenleyen - alperenbkrcgl on 06/06/2008 20:33:29

Yorum

Ts9dx'de ek olarak Turbo ve Hot Modları var,güzel tonlara sahip bir kanal..

10-15 ytl'ye değer tabiki..

Düzenleyen - disposing capacity on 06/06/2008 21:15:16

Yorum

Kimse TS808 için bir şey söylememiş

Yorum

ts 808 bir tube amp alırsam almak istediğim bir pedaldır.

Tonları biraz daha vintage e kayar. nasıl anlatayım bilmiyorum ki biraz daha köşeli kesilmiş tonlarıyla lambaları zorlanmış bir blues amfisini andırır. ama öyle değildir. öff amma zormuş ton tarif etmek

Yorum

ts808 e lambalı amfi çok yakışır çok güzel olur tabi ama bu onu illede lambalı ile kullanmak gerektiğini göstermez bir delay ts808 ve comp pedalı ile çok güzel tonlar elde edebilirsin bir gitarist (adını bilmiyorum ama sağlam bi herifti) bu 3 pedalı (marshall ed-1 boss dd-3 ts808) squier gitar ve mixer ile kullandı ve sonuç mükemmeldi santanadan mark knopfler tonlarına kadar bir çok ton yakalamıştı çoğu zaman delay kapalı idi

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                    Initializing Tabs & loading Content...
                    Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                    X