Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Amfisiz Prosesör Hakkında ?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Eğitim Amfisiz Prosesör Hakkında ?

selam arkadaşlar 2 sorum olacak 1. si amfimi satıp processör almayı düşünüyorm ama prosesörü noprmal pc de kullandığım 2+1 sisteme taksam güzel ses alabilir miyim ? 2. sorum da 80-130 arası bi prosesör alsam wah tonundan iyi yararlanır mıyım sizce ? hangi prosesörü önerirsiniz bu fiyat aralığında heavy metal tarzı için??

Zoom g1x işini fazlasıyla görür. 2+1 sistemle konsere çıkmayı planlamadığın sürece sorun çıkartmaz. İkinci el ucuza bulabilirsin.

Yorum

çok teşekkürler peki bu prosesör hertürlü ses aletine bağlanabiliyo mu ? konserler için büyük amfiler de falan güzel olabilr mi ??

Yorum

benim görüşürm bu düşük model prososörleri konserde kullanmak yerine, amfinin kendi tonlarını kullanmak daha sağlıklı olur (tabi amfinin de en az bi marshall 100dfx olması gerek)

Yorum

wah ya da sustain kullanmam gerekicek konserde öyle bir amfim yok o yüzden bu prosesör . peki me-8b nasıl ?? g1x ve bu ikisi arasından hangisi daha iyi ??
          Son güncelleyen bygokay95; 09-05-2011, 16:36.

Yorum

Bence öyle bir şey yapma. Amfiler gitarlar için üretilmiştir ama 2+1 lerse bilgisayar için. Amfiden aldığın ses daha temiz olacaktır 2+1'den aldığın sesten. AMfiyle idare et. Eline para geçince prosesörü de alırsın. Almasan daha iyi olur hatta. Analog al alacaksan. Wah işine gelince de wah işini prosesörle halledersin.

Yorum

evet amfimi satmamaya karar verdim ama 2 prosesörüden hangisi sizce??
              Son güncelleyen bygokay95; 09-05-2011, 16:37.

Yorum

hiçbiri g-8 alacak durumun varsa me-70 al =) analog dizayn bende var gayet memnunum
                http://www.bosscorp.co.jp/en/ME-70/demo/index.html tonları bunlar

Yorum

o kadar param çıkmaz ne yazıkki ya gt8 ide yanlışlık olmuş ondan yazdım yanlış bakmışım
                  Son güncelleyen bygokay95; 09-05-2011, 16:37.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                  X