Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Amfisiz Prosesör Hakkında ?

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

    Eğitim Amfisiz Prosesör Hakkında ?

    selam arkadaşlar 2 sorum olacak 1. si amfimi satıp processör almayı düşünüyorm ama prosesörü noprmal pc de kullandığım 2+1 sisteme taksam güzel ses alabilir miyim ? 2. sorum da 80-130 arası bi prosesör alsam wah tonundan iyi yararlanır mıyım sizce ? hangi prosesörü önerirsiniz bu fiyat aralığında heavy metal tarzı için??

    #2
    Zoom g1x işini fazlasıyla görür. 2+1 sistemle konsere çıkmayı planlamadığın sürece sorun çıkartmaz. İkinci el ucuza bulabilirsin.

    Yorum


      #3
      çok teşekkürler peki bu prosesör hertürlü ses aletine bağlanabiliyo mu ? konserler için büyük amfiler de falan güzel olabilr mi ??

      Yorum


        #4
        benim görüşürm bu düşük model prososörleri konserde kullanmak yerine, amfinin kendi tonlarını kullanmak daha sağlıklı olur (tabi amfinin de en az bi marshall 100dfx olması gerek)

        Yorum


          #5
          wah ya da sustain kullanmam gerekicek konserde öyle bir amfim yok o yüzden bu prosesör . peki me-8b nasıl ?? g1x ve bu ikisi arasından hangisi daha iyi ??
          Son güncelleyen bygokay95; 09-05-2011, 16:36.

          Yorum


            #6
            Bence öyle bir şey yapma. Amfiler gitarlar için üretilmiştir ama 2+1 lerse bilgisayar için. Amfiden aldığın ses daha temiz olacaktır 2+1'den aldığın sesten. AMfiyle idare et. Eline para geçince prosesörü de alırsın. Almasan daha iyi olur hatta. Analog al alacaksan. Wah işine gelince de wah işini prosesörle halledersin.

            Yorum


              #7
              evet amfimi satmamaya karar verdim ama 2 prosesörüden hangisi sizce??
              Son güncelleyen bygokay95; 09-05-2011, 16:37.

              Yorum


                #8
                hiçbiri g-8 alacak durumun varsa me-70 al =) analog dizayn bende var gayet memnunum
                http://www.bosscorp.co.jp/en/ME-70/demo/index.html tonları bunlar

                Yorum


                  #9
                  o kadar param çıkmaz ne yazıkki ya gt8 ide yanlışlık olmuş ondan yazdım yanlış bakmışım
                  Son güncelleyen bygokay95; 09-05-2011, 16:37.

                  Yorum

                  Unconfigured Ad Widget

                  Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

                  Trending

                  Collapse

                  Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

                  Çalışıyor...
                  X