Duyuru

Collapse
No announcement yet.

analog setup

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme analog setup

Arkadaşlar ltd jh-200 elektro gitarım ve roland cube20x amfim var.Pedal alacağım.700 tl para var bir iki gün içinde gidip alacagım.Alcagım pedallardan biri wah olacak digeri dist..Artarsa manyetik **** baska bi pedalda bakabılırım..Bana önerebilceginiz iyi pedallar ne olabılır..bu bütçeye göre gerekli olan kullanıslı pedalları söylerseniz sevinirim..

Bu arada tarz olarak trash,death fakat dream theater, vai ve satriani tonlarını da tutturmak istiyorum.. anlatbıldım umarım teşekkürler

Dist. olarak Metal Muff Wah olarakta Crybaby **** Delay almanı öneririm Boss dd7 olabilir mesela ama forumda biraz araştırsaydın zaten bu konuda çok başlık var daha ayrıntılı bilgi edinebilirsin

Yorum

valla ancak şöle birşey söyliyebilirim.pedal işi bence öyle iki günde halledilebilecek bir durum değil.benim bütün pedalları toplamam 7-8 ay sürdü.çok kararsız kalıyorsun çünkü.Müzik tarzın benim dışımda olduğu için pedal tavsiyesinde bulunamam ama bence aklında kesin birşey yoksa acele etme.ben cry baby kullanıyorum wah olarak onu tavsiye edebilirim

Yorum

haklısın fakat yarın almaya gidecegim taksimde deneyecegim pedalları .. internete artık güvenmiyorum herkes bişiler atıp tutuyor..sadece ön bilgi amaçlı sordum bu sitede de.

Yorum

Boss DD-7 alma, DD-3 al; delay konusunda kararsız kalırsan. Vai ve satriani tonları için DS-1 şarttır! Ona gain vermesi için de bir overdrive pedalı veya DS-2 düşünebilirsin.

Yorum

Forumda arama yapınız. Atıp tutanlarla atıp tutmayanları ayırt ediniz. Sonra atıp tutulmayan bilgilerden yoksun kalırsınız.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
            X