rammstein tonlarını en güzel nasıl elde edbilirim grubun rammstein coverları üzerinde uzman ben biraz acemiyim gitarımın akordunu c filan alsam bi faydası olurmu o tonları elde etmem için ? ya da e deyken rahatca çalabilir miyim gerçekten çok ciddi öenri ve tavsiyelere ihtiyacım var
ekipmanlarım ; ibanez exr 170 ,digitechrp350
digitech deathmetal pedal almayı düşünüyorum ya da boss metal core düşünüyorum gerçekten neler yapmalıyım milleti konserde costuracak bir ton gerekli bana tekniklerim çok sağlam ama iş ton olunca tıkanıp kalıyorum lütfen yardım edin arkdaşlar
mod arkadaşlara rica ediyorum eğer konu açmamda bi yanlışlık varsa lütfen kilitlemek yerine öncelikle uyarı yapsınlar=)
ekipmanlarım ; ibanez exr 170 ,digitechrp350
digitech deathmetal pedal almayı düşünüyorum ya da boss metal core düşünüyorum gerçekten neler yapmalıyım milleti konserde costuracak bir ton gerekli bana tekniklerim çok sağlam ama iş ton olunca tıkanıp kalıyorum lütfen yardım edin arkdaşlar
mod arkadaşlara rica ediyorum eğer konu açmamda bi yanlışlık varsa lütfen kilitlemek yerine öncelikle uyarı yapsınlar=)

(kendim böyle çalıyorum çalcağım zaman bu yüzden paylaşmak istedim )

Yorum