Duyuru

Collapse
No announcement yet.

blues icin manyetik

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

blues icin manyetik

[/b]Text[/b]Text MERABA ARKADASLAR BEN gitarda soyle esasli blues tonlari elde etmek istiyorum strat kasa bir fender squier var elimde, seymour duncan sitesini bayağı gezdim tonlari dinledim begendiklerim var ama aranizda blues tonu kullanan ve manyetik konusunda tecribeli olan arkadaşlar varsa onerilerinizi bekliyorum,degisik kombinasyonlardan en begendikleriniz cok yardimci olabilir simdiden tesekkurler

Çalma konusunda tecrübem yok, okumayi sevdiğim ve takip ettiğim için önereceğim model-marka

Seymour Duncan SH-4 Bridge ve SH2 Neck..

Firmanın sahibi Seymour bile bu kombinasyonu kullanıyormuş, siteden custom gitar yaptıran Eternalcry da bunu kullanmayı düşünüyor, official sitelerinden örnek sesleri dinle, bana hak vericeksin..

kolay gelsin.

Yorum

ehehe

sh-2 sh-4 güzeldir herbişiye uyacağını sanıyorum..ama istersen bi de blues saraceno modeline bak..savas abimiz kullanır hayvani bir manyetiktir..

ama dikkat et seçerken trembuckerlar sabit köprülü gitarlar için yapılmamıştır filan der..ben gerçi bi elemana sordum tak takma çok farketmez dedi..P.A.F lara filan bak..derim..

Yorum

ben kullanıyorum sh-4 sh-2 kombinasyonunu..
        mükemmel bir kombinasyon açıkçası..
        ayrıca dimarzio bluesbucker diye bir model çıkarmış ona da göz at derim..

Yorum

cok tesekkur ederim arkadaslar

Yorum

lindy fralin, kinman vb. çok sağlam ama türkiyede pek bilinmeyen markalar da var. bi araştır.

ben sd (seymour duncan) alnico pro 2'den aldığım blues tonlarını seviyorum mesela. bi ona bak. yüksek sustainli ve sıcak bi tonu var. daha parlak ton arıyorsan alnico 5 e bakabilirsin ama gitarın maple klavye ise gereğinden fazla parlak olabilir. sdnin blues'a uygun daha bir çok manyetiği var. texas falan filan.

Yorum

ben jb ve sh-4 kullaniyorum..blues için iyi gider mi bilmem ama heavy metal bile yapiliyor..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X