Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Pasif Manyetikli Gitara Aktif Manyetik asıl Takılır ?

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Lütiye Pasif Manyetikli Gitara Aktif Manyetik asıl Takılır ?

Evet arkadaşlar sorum başlıkta da olduğu gibi pasif manyetikli bir gitara aktif manyetik nasıl takılır ?
    Gitar Ibanez grg170dx
    Manyetik Emg H1A Bridge
    Neler yapmam gerekir Nasıl bağlamam gerekir anlatırsanız sevinirim
    (Not kasayı kestirmeyeceğim zaten gitarın arkasındaki boşluk pil için yeterli diye düşünüyorum)

Kestirmeye gerek yok pili pot ların arkasına koyabiliyorlar. Ama senin yapmanı tavsiye etmem. İşin pratik kısmını bende tam bilmiyorum ama .

Yorum

Arkadaşım bence en iyisi bir Luthiere danış. Eğer imkan bulamazsan e-mail filanda atabilirsin.

Yorum

yorumun için teşekkürler metallica.14 peki önerebileceğiniz bir lüthiye var mı
        lawyer* zaten onu biliyorum yazmıştım aslında yinede yorumunuz için teşekkürler

Yorum

HellFire.! isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          yorumun için teşekkürler metallica.14 peki önerebileceğiniz bir lüthiye var mı
          lawyer* zaten onu biliyorum yazmıştım aslında yinede yorumunuz için teşekkürler
          Sakın o başlangıç gitarına o manyetiği takma. Bence yeni bir gitar almaya bak. Alamayacak durumdaysan manyetik alma pedal al amfi al.

Yorum

malesef yok kardeşim bulunduğum şehir dolayısıyla hiç luthier tanımıyorum .

Yorum

yboras kardeşim zaten peavey renown 400 amfi kullanıyorum bos md-2 sd-1 cs-1 pw-10 pedallarım var gitar alacak durumum yok ayrıca manyetiği bu gitara gecici olarak takıcam daha iyi gtiar aldığımda ona gecirebilirim manyetiği yani boşa olmaz

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X