Duyuru

Collapse
No announcement yet.

EVL X-4 Manyetik Modifiye

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme EVL X-4 Manyetik Modifiye

arkadaşlar cort evl x-4 e emg 81-85 set taksam acaba ortadaki single emghz manyetiği çıkarmak zorundamıyım. çıkarmak zorunda değilsem birlikte daha kaliteli performans alabilirmyim acaba??? teşekkürler şimdiden..
    Son güncelleyen yutup123458; 28-11-2009, 20:14.

ya kalitesiz gitara iyi manyetik taksan ne olcek ?
    tamam sesi değişiçek ama manyetiklerden tam performans alamazsın ki ?
    ikisine 4oo civarı birşey vereceksin bence amfinide sat daha iyi bir amfi al.
    yok amfim iyi diyorsan da setup topla.ondan sonra da değiştirirsin gitarını.

Yorum

PoPKoRN isimli üyeden alıntı
      İbanezkemal bana pm le anlatabilir misin gitarı aktif yapmak ne demek?
      Cidden ya aktif gitar ne ?

Aktif manyetik değilmiydi o . Aynı zamanda aktif manyetikli gitar denmiyormuydu ona

not:bende öğrenmek istiyorum bana da kopyalarmısın aynısını.

Yorum

®IbAnEzKeMaL® isimli üyeden alıntı
        Tamam Cort düşmanıyım hatta nefret ettiğim bir markadır ancak Cort evl serisine manyetik modifiyesi yapıpta performans alamazsak hangi gitardan alacağız sizce? Üzerindeki manyetikler gayet iyi bence eğer aktif istersen gitara ekstradan küçük bir devre ile tüm gitarı aktif yapabilirsin.
        Eğer merak ediyorsanız anlatabilirim detaylı olarak.
        ben aslında x6 da kullandım . çok ta kötü değildi . sapı kalındı sadece. bence çok kötü aletler değil ama dediğim gibi tam performans beklemesin.

Yorum

alkaramirax isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          ya kalitesiz gitara iyi manyetik taksan ne olcek ?
          tamam sesi değişiçek ama manyetiklerden tam performans alamazsın ki ?
          ikisine 4oo civarı birşey vereceksin bence amfinide sat daha iyi bir amfi al.
          yok amfim iyi diyorsan da setup topla.ondan sonra da değiştirirsin gitarını.
          şu anda alabileceğim en kaliteli gitar zaten buydu ve bu gitardan en fazla verimi nasıl alırım diye konuyu açtım ama pek fark olmayacağını sölüyor herkes. sanırm amfimi değiştircem... teşekkürler

Yorum

bencede emg hz ler gayet yeterli manyetikler 81-85 modifiyesine girişeceğine pedal veya processör alarak istediğin tonlara daha iyi ulaşırsın.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
            X