Duyuru

Collapse
No announcement yet.

manyetik için önerilerinizi bekliyorum...

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme manyetik için önerilerinizi bekliyorum...

selam arkadaşlar ibanezrg370dx gitarım var. gitarıma manyetik modifiyesi yapmayı düşünüyorum ve bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.
    öncelikle sert müzik yapan biriyim ve düşündüğüm manyetikler emg 81 **** 85, emg hz4 , saymuar duncan ve dimarzio paf pro veya evulation serisinden bi manyetik. saymuar duncandan belli bir model yok aklımda. opeth, children of bodom, arch enemy , metallica tarzı şeyler çalıyorum. şimdi gitarlada uyumuda yani ağacı ve kaliteside çok önemli. manyetiğin tek başına sesi vermiyor. maun , ıhlamur, akçaağaç hepsi farklı kişilikte. benim gitarım ıhlamur ağacı.mauna göre daha yumuşak tonları.
    körü manyetiğini değiştirmek istiyorum buda emg 81 85 i takmamı önlüyor. peki hz-4 le 81-85 in çok farkı varmı. saymuar duncan ve dimarziolarla aralarındaki artı eksi ve ton değişiklikleri ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum forumdaki arkadaşlara...

Aktif olduğu için EMG takamayacağını düşünüyorsan bazı lütiyerler aktif-pasif birlikte çalıştırabiliyor.

Yorum

lütiyerle ilgli pek bilgim yok.ne olduğunu bile bilmiyorum bu terimin. biliyorsan biraz açıklarmısın. metün türkcanın warlock kasa gitarındaki durumdan bahsediyorsun anladığım kadarıyla ondada hem aktif hemde pasif var. ama nasıl olduğu konusunda pek bilgim yok.

Yorum

Arkadaşım belli ayarını yapınca aktif pasif çalışabiliyor ama zor bir işlem ve ayrıca manyetik değiştirmen sana pek yaramıyacaktır. öncelikle paranı iyi bir amfi almak için kullan derim.

Yorum

amfi çok önemli tabiki ama gitarda değişiklik için önerilerinizi bekliyorum. sölediğim değişikliklerden hangisi daha verimlidir ve uyumludur.sonuçları ne olur onlardan bahsedelim biraz.

Yorum

yapacağın değişiklikler pek birşey fark etmeyecek yani paranı boşa harcama derim o yüzden.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
            X