Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Artec manyetikler

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Artec manyetikler

Merhaba arkadaşlar. Geçen gün ilgimi çektiği için foruma da yazmak istedim. "Artec Super Power HO Serisi" humbucker clean tonlarda adeta mükemmel hatta harika diyebilirim. Distortion larda da çok fazla iyi değil ama yine de çok beğendim. Çok fazla para vermeyi sevmeyen ve gitarını modifiye etmek isteyen arkadaşlara önerimdir. Fiyat olarak mydükkan'da 17 ytl şimdiden hayırlı olsun

Aşağıda ki linkten inceliyebilirsiniz.

Artec Super Power HO Serisi HOC112-IV (Köprü) Krem Humbucker Manyetik

Ucuz Gitarlarda kullanılan manyetiklerden Daha İyi Olduğu kesin Bi Denemek Lazım

Yorum

zaten var olan bir topic

z42 ye arteclerin alnicoV kapaklı manyetiklerinden taktırmıştır; maun gövde ve karakteri powersound manyetiklere göre sert olmasndan z42 orjinaline göre tonları oldukça sertleşti

Düzenleyen - appendix on 26/07/2008 20:37:08

Yorum

Bilgilendirmek için açmıştım. Arkadaş orada nasıl bir manyetik olduğunu sormuş. Gereksizse silinebilir

Yorum

Bilgilendirmek için açmıştım. Arkadaş orada nasıl bir manyetik olduğunu sormuş. Gereksizse silinebilir
          benim için sorun yok, gerekli görmüşsün ve açmışsın... linkte daha çok deneyen ya da paylaşımda bulunan olduğu için verdim

Yorum

arkadaşlar bu manyetikler x6 nın manyetiklerinden iyimidir?

Yorum

Artec manyetikler

artec manyetiklerle x6 nin orjinal manyetiklerini degistirmek mantiklimidir arkadaşlar ?

Yorum

bende inf lerin yerine artec hxbb sipariş ettim 2 tane yarın gelecek bakalım nasıl *****

Yorum

Arkadaşlar powersound lardan kesinlikle daha iyi onun dışında da inf lerden iyi olduğu konusunda genel bir yargı var bakalım emotech deneyince ne yorum yapacak

Yorum

Arkadaşlar bu single boyutundaki manyetiği single manyetiklerin yerine takabilir miyiz acaba?

Yorum

PoPKoRN isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      Arkadaşlar bu single boyutundaki manyetiği single manyetiklerin yerine takabilir miyiz acaba?
                      galiba takılıyor ... lehimlemek daha farklı sanırım ama ... o single boyutlu humbuckerin amacı zaten single yerine takmak için

Yorum

Tamam sağol lehim olayını biliyorum o sorun değil. Dolar bi kaç kuruş düşsün alayım

Yorum

yeni yaprığım gitarıma taktım sesi cort x2 nin manyetikleri ile eşdeğe ya da birazcık daha iyi... tanesini 12 tlye almıştm bu fiyata x2 tonu bence süper... saygılar....

Yorum

Arkadaşlar **** bir aradım ama Artec Vintage Alnico 5 Serisi manyetikler hakkında bilgi bulamadım. Daha önce kullanmış olan **** hala kullanan arakaşlar varsa bilgi verirse sevinirim. Ses örneği varsa elinizde çok çok daha iyi olur..

Yorum

usta ben bi ara kullandım artec alnicoları, fiyatına göre güzel bir vintage manyetiği, öyle hayvani bir çıkış bekleme ama bir çok ucuz (250-500)tl yollu gitarın stok manyetiklerini ezer, eğer manyetik lazımsa ve iş görsün temiz olsun, illaki bir seymour beklemem dersen takabilirsin gitarına

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X