Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fender Japon Stratocaster Manyetik

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Fender Japon Stratocaster Manyetik

Merhabalar. Elimde 94 model Japon Fender Stratocaster var. Gitardan çok memnunum tok ve kuru bir ağaca sahip. Fakat manyetiklerini elden geçirmek istiyorum. Aradığım tonlar belli klasik strat tonları. EMG dg20 çok mu olur??? Ya da custom shop texas?*

texas special cuk oturur eğer klasik fender tonu arıyorsan,ve gitarının ağacından da memnunsan,başka birşey düşünme bence

Yorum

ya zaten bugüne kadar kafamda hep o vardı. e-bay de görünce gilmour manyetiğini aklım karıştı, serde pink floyd vara nede olsa düşüncelerinizi bekliyorum. Bir de gitara fazlamı olur diye ayrım yapamıyorum. Nolur yardm

Düzenleyen - shettam on 13/03/2008 23:04:56

Yorum

DG set biraz sert kaçabilir klasik strat tonları arıyorsan, arkadaşın dediği gibi texas special istediğine yakın bir ton almanı sağlayabilir..

Yorum

bence de oturt direk tex special ı hiç kafan karışmasın,David amcam ın olayına hiç girmeyelim,sayfalar dolusu yazarız,her drive pedalı için ayrı compressör kullanmalar falan,
          bence sen şaşma tex special dan.aradığın belli sonuçta

Yorum

eyavallah saolun. Zaten bir de işin alım kısmı war. E bay den al falan bayağı uğraştıracak. En azından texas da öyle bi derdimde olmiyacak. Kafama yattı tekrar sağolun.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
            X