Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SX

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

SX

Merhaba
    Yeni başladım elektroya, SX marka Telecaster aldım sar beyaz , tam Duman ın gitarından yani Fender Telecasterbenzeri . Fakat Gitarın yapımcısının sitesindeki (www.sxguitar.com) sap figürü ve logo ile benim aldığım arasında küçük farklar var . Üzerinde Vintage series utom design yazıyor. Internette bazı yerlerde SX fakat farklı logolu da göüyorum. Bu konuda bilgisi oolan varmı. Yani benim gitar taklitmi ,

SX zaten taklit gitar üreten bir firma.Taklidin taklidi olmaz.Üretim yıllarına göre ufak değişiklikler vardır.Farklılıklar bu sebeple olmalı..

Yorum

SX marka icin iyi seyler okudum ama bu gitarlari anlamadim bi turlu uzerinde bi ton sey yaziyor...
      Vintage, custom, reissue elin çinlisi gitar hakkinda bildigi butun ingilizce kelimeleri yazmis gitarin uzerine

Yorum

ne kadara aldın???

Yorum

ne kadara aldın???

Teşekkür ederim yorumlara. 150 dolara aldım . Senkop müzikten Tunel
          aldığım gitarın aynısını www.cosmonemos.com da görebilirsiniz. Fakat www.sxguitar.com dan vtl 50 ye baktığında sap kısmı ve logolar farklı.
          bendeki fender tarzı sap . sx in ki kendine özgün fakat satıcı bunu orijinal sx olarak satıyorum der. Acayip huylandım araştırıyorum. Ayrıca Gitar tam 4 kg, askısıyla birlikte 4.2 kg. Telecaster için bu ağırlık normalmidir.

Yorum

ne kadara aldın???

Teşekkür ederim yorumlara. 150 dolara aldım . Senkop müzikten Tunel
            aldığım gitarın aynısını www.cosmonemos.com da görebilirsiniz. Fakat www.sxguitar.com dan vtl 50 ye baktığında sap kısmı ve logolar farklı.
            bendeki fender tarzı sap . sx in ki kendine özgün fakat satıcı bunu orijinal sx olarak satıyorum der. Acayip huylandım araştırıyorum. Ayrıca Gitar tam 4 kg, askısıyla birlikte 4.2 kg. Telecaster için bu ağırlık normalmidir.

Kendi soruma kendim cevap vereyim:

Çindeki üreticisine mail göderdim ve resimlerinide. Gelen cevap olumlu
            her 2 modelde kendi üretimleri, İnternet sayfalırını update etmemişler. Yani gitar Orijinal SX imalatı ve Fender Telecaster kopyası. Ses ve gitar kalitesi çok güzel. Tavsiye ederim . Aldığım yer dürüst ve kaliteli bir satıcı , yani sadece tüccar zihniyetli değil. Herkese tavsiye ederim.

Yorum

çanakkalede 230 milyona veririm adam diyo senin modelinin aynısını bende denedim tonlar filan güzel ama klavyesi pek benzemiyo ama güzel yani o kadar da olsun ,ama benim aklıma takılan uzun vadede gitarın sorun çıkarması yoksa bende gidip hemen alırdım.

Yorum

Uzun vadede sorun yaratmamasi ?

Bu soruyu bir turlu anlamadim.Sonuc olarak piyasanin en ucuz gitarlarindan birini alacaksiniz Torunlariniza birakacak kalitede bir gitar degil O yuzden bu meseleyi fazla takma...
                Kaldi ki en merak ettigim soru ;
                Sence Aldigin gitar uzun vadede ne gibi sorunlar cikarabilir ?

Düzenleyen - demir_grac on 30/09/2005 16:04:14

Yorum

uzun vadede dediğim 2 sene filan senelerce değil yani.

Yorum

bendede 1 senedir sx in explorer benzetmesi bir gitarı var aktif manyetikler bayağı hoşuma gitti, bu fiyata bu kalite demiştim ancak şu an sadece ağırlık konusunda zorluk çekiyorum askı yerleride düşünülerek takılmamış sanki ayakta çalarken sap aşağı kayıyor buda bayağı zorluyo insanı ama alıştım memnunum hatta bi ara şöle bi emg manyetik taksam da hiç esp aramasam dedim de geçen biesp denedim fikrim değişti tabi ama bakalım beni büyük ihtimal 1 sene daha götürücek (belki daha fazla ihtiyaçlara bakar) sende güle gülekullan (gerçi oldu bayağı vakit heralde)

Yorum

"uzun vadede dediğim 2 sene filan senelerce değil yani."

Yorum

Kendi tonları gerçekten benimde hoşuma gitti.Hatta benim bir arkadaşımda vardı manyetiklerini değiştirince gerçekten gitardan dolu dolu saund elde etti.Dimarzio manyetik taktırmıştı yanılmıyorsam..Saygılar...

Yorum

güsel gitar ya özellikle gitara yeni başlayanlar için ideal

Yorum

selamlar herkese,
                            daha önce söylemiştim bende çok kötü durumda bi epiphone special 2 var.**** yumuşak bi gitar.henüz pedalım falan yok ama soad'ı amfinin(marshall mg10cd) overdrive'ıyla iyi kötü çalıyorum.tabi bu malakian'dan sonra bi sg özentiliği boy gösterdi bende.şu sx psg/sc'yi gördüm, fiyatı çok hoşuma gitti!çok dandik gibi duruyo ama.neyse ya çok uzattım.sizce bu sx'e mi bakayım yoksa bikaç SENE bekleyip epiphone special sg'yi mi alıyim yoksa benim sobalık odunla idare ediyim mi?teşekkürler

Yorum

arkadaşlar bende bir şey sorabilir miyim ya bende de rodrigez deki gitarın aynısı var ahtta rengi bile yani bende bir duman hastası olduğum için sx tele şimdi ben bir pedal almak istiyorum ve duman tonlarını yakalayabileceğim en iyi pedal ne olur pedalsız tam net yakalayamadım bana bir pedal tavsiye eder misiniz 100-200 ytl civarı düşünüyorum

Düzenleyen - melihakg55 on 06/01/2006 16:51:09

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X