Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SX Traditional Fat Strat

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme SX Traditional Fat Strat

Arkadaşlar bu gitara ikinci el sahip oldum, hiç bir yerde gitarla ilgili olarak kullanan yorumu v.s. görememiştim.. benim alalı artık 2 haftayı geçti bende bilgilerimi yazayım dedim olurda bir beğenen olur da almak ister düşüncesi ile..

neticede değişik manyetik dizaynı ve çift humbucker olmasıyla gayet hoş duran bir gitar olmakla birlikte pick guard'ının (göreceli de olsa) çirkin deseni insanı biraz gitardan soğutuyor.. ama temelde şekil olarakta oldukça uygun bir gitar..

250 dolar ve civarlarında olan ve sert müziğe uygun olmayan gitarlar arasında en kendinden emin, gayet sustain sahibi ve başarılı gitar olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.. gerçekten çok güzel tona sahip bir gitar.. bir diğer yandan gitar oldukça ağır bu biraz can sıkıcı

ben 110 ytl'ye ikinci el olarak indirdim, bu kadar ucuza bu kadar güzel bir gitarım olduğu için inanılmaz mutluyum herkesede sx'lerin hepsini tavsiye ederim..
    (şu tabutu ile beraber gelen ve onun les paul kasası hariç hemen hemen hepsini de denedim )

Sx Sst62+3Ts Stratocaster nasıl ?

Merhaba arkadaşlar öncelikle çok güzel bir forum yapılmış Sx gitarları incelerken pek fazla yorum
    bulamadim ve burada sx bölümü olunca hemen yazmak istedim.
    Güzel inceleme Solitary Cryogenic Teşekkurler ederim.Birde:
    Sx Sst62+3Ts Stratocaster kullanan varmı acaba , klavyesi nasıl rahatmıdır,uzaktan alacağım için
    güvenemedim,telle klavye arası bosluk oluyordu bazı gitarlarda solo rahat calinamiyordu(acemiyim)
    Bu gitarı kullanan varsa bir yorum **** inceleme yapabilirmi.Solo için uygunmudur.Klavyesi rahat mı
    Ağacı v.s nasıl ? Roland micro anfi ile kombine yapmayı düşünüyorum.Pink floyd,led zeplin v.s solo tarzi calmaya calisiacam fiyatı 320 tl civarı.

Gövde: Sert Kızılağaç

Sap: Akçaağaç

Fretboard: Akçaağaç, 21F

Kontroller: 1 Volüm, 2 Ton, 5 pozisyonlu Switch

Teller: Daddario USA

PAKET İÇERİĞİ:

DVD ve Çanta EB400
    Son güncelleyen fantastic; 20-11-2012, 22:13.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
    Initializing Tabs & loading Content...
    Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
    X