manyetik olarak LTD MH-1000FR ile Jackson WRMG Warrior aynı özelliğe sahip üzerinde emg set olması yeter zaten tarzına uygun olduğunu söyleyebilirim 2sinden birini alabilirsin diğeri hakkında pek bilgim yok yanlız Edwards Alexi de tek humbucker var onu alma derim ama yinede sen bilirsin
Bence M-1000 ve Jackson WRMG düşünmelisin. İkisinin gövdeside kızıl ağaç, manyetikler sapta farklılık gösteriyor. WRMG'yi yurtdışında denedim ve gerçekten ''motor'' gibi sesi vardı. Bu arada M-1000 daha çok solo çalanların tercihi. Ama ben olsam düşünmeden bir japon WRMG'yi tercih ederdim.
ben açmıştım edwards alexi vardı jackson rr24 ve ltd alexi vardı
neyse benim araştırmalarım sonucu edwards gitarlar kaliteli görüntülerinin altında bir bit yenigi yattıgını öğrendim hile yapıyorlarmış yani en basit açıklamayla mesela gitarın kasasını 3.sınıf bir agaçtan yapıyorlarmış üst kısmına 1-2 cm kalınlıgında 1. kalite agaç kullanıyolarlarmış yani hile yapıyorlarmış ne kadar dogru ne kadar yanlıiş bilemem .
MH-1000 cok güzel birde abanoz klavye olsaydı keske ama çok güzel bir gitardır bence onu al
Yorum