Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ibanez grg 170 - ibanez grx 140

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

ibanez grg 170 - ibanez grx 140

Öncelikler merhaba arkadaşlar ben elekrto gitar çalmaya yeni başlayacağım forumdan araştırdığım kadarıyla bana ve bütceme göre ibanez grg 170 en uygun gitar ve onu almaya karar verdim. Ancak bir arkadaşım telini kopardığı ve yılbaşına nakit para ihtiyacı olduğu için kullanmadığı ibanez grx 140ını gitar alıcağımı duyunca satabileceğini söyledi. Kullanmadığı için uygun fiyata alabileceğim gitar bayağı cazip geldi fakat gitar hakkında pek forumda ve internette döküman bulamadığım ve yeni tel takıldığında ilk hali gibi olurmu pek bilmediğim için acele davranmayayım dedim. Aranızda bu gitarı kullanmış olan varsa grg 170 ten çok farkı varmıdır varsa nelerdir, yeni tel takınca sorun cıkarır mı bilen varsa ve açıklayabilirse çok sevinirim.

Şimdiden ilgilenenlere teşekkürler...

bende şu an grg 170 var.Klavyesi çok rahat.Yeni başladığım için böyle bir tercihte bulundum.cort x6 yı da kullandım.arada öyle ahım şahım bi fark yok.metal çaldığım için de grg 170'i tercih ettim.tonları gayet güzel ve sert.clean olsun distortion olsun gayet iyi.grg 170 i al derimama burda ustalar da vardır onların da cevaplarını beklemeni öneririm

Yorum

sana x6 dan bahsettim çünkü grg 170 ile x6 hep karşılaştırılır.Üzgünüm ama öbür gitar hakkında bi bilgim yok :/

Yorum

arkadaşlar iyi güzel böyle paylaşımcı olmanız ama grg170 ten öyle bir bahsetmişsinizki dersin jackson soloist lütfen bi yorum yaparken kriterlerine göre performansınıda belirtiniz yani grg 170 ibanez in en düşük model gitarlarından biri endonezya üretimi manyetikleri kurtarıyo o gitarı zaten altındaki ağaç sunta evet başlangıç için iyi bir gitar ama cort x-6 yı öneririm ben bütçen daha uygunsa en azından ağacı gerçek ağaç

Yorum

Ibanez kaliteli bir marka ve sağlam bir gitar sahibi olmak istiyorsanız ibanez alabilirsiniz. Ama yine de cortu gerçekten başarılı buluyorum. Arasında çok büyük bir fark yok. Ama hangisini alacağınız sizin yapacağınız müzik türüne ve zevkinize bağlı.

Yorum

Arkadaşlar çok uzun zamandır klasik gitar çalıyorum. Elektro gitara geçebilmek için ne yapmalıyım.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
            X