Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Jackson Stars Serisi Gitarlar

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme Jackson Stars Serisi Gitarlar

Jackson stars japonyadaki jackson pazarı. Yarı custom prensibi ile çalışmakta. yani bazı modellerde (özellikle üst modeller) manyetik köprü gibi şeyleri kafana göre değiştirebilmektesin.Üst serilerinin usa jackson lar ile aynı kalitede olması gibi bir olayları var işçilikleri de usa den farksız.firmanın isminin stars olmasının sebebi de zamanında japonyada trademark almış başka bir jackson firması olması.(gitar firması değil,elektronik firması gibi birşeydi) ( bu bilgi alıntıdır )

JACKSON STARS RR-J1

BODY : Ash with 5A Flame Maple Veneer Top
    SCALE : 648mm, 24F
    NECK : Maple Thru-Neck
    FINGERBOARD : Bound Ebony with Sharkfin Inlays (Pearl)
    BRAND NAME MATERIAL : Pearl
    BRIDGE :
    RR-J1&J1E=Floyde Rose Original
    RR-J1K&RR-J1EK=Kahler #2320K w/Schaller Test Sorusu Locking Nut
    PICKUPS :
    RR-J1&J1K=Seymour Duncan SH-1n(Front)/TB-5(Rear)
    RR-J1E&J1EK=EMG-81 (Front & Rear)
    CONTROL : 2Volume, 1Tone, 3Way Toggle Switch
    HARDWARE : Black FINISHES : TBKS, TSWS, TRS, TBLS, BK

Jackson Stars RR24

Jackson Stars RR-TN01

Made in Japan.
    Body:Mahogany
    Scale:648mm
    Neck:Maple Thru
    Fingerboard:Ebony w/Binding
    Fret:24F/Jumbo
    Pickup(F):SeymourDuncan® SH-1n
    Pickup(R):SeymourDuncan® SH-4
    Bridge:String Thru Body
    Hardware:Gold
    Case:Hard
    Color:Black
    Features: CTS POT/SWITCH CRAFT JACK/SWITCH CRAFT 3WAY TOGGLE SW
    Nut width : 1 11/16 "
    Weight:3.2kg 7.05lbs
    Son güncelleyen bodominheaven; 27-02-2010, 12:05.

bu duruma göre bunlar çakma jackson oluyor herhalde?

Yorum

Sudden_deth isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      bu duruma göre bunlar çakma jackson oluyor herhalde?
      çakma değilde özel diyelim ona . Alexi Laiho da kullanıyordu ilk zamanlarında. Kağıt üzerinde çok kaliteliler görüntüdede öyle ama hiç kullanmadım. yazın bir tane edinmeyi düşünüyorum

Yorum

nerden ne kadara alabiliriz hangi siteden vs japonya da mı sadece satılıyor.? esp nin de sadece japonya pazarı için üretikleri vardı onlar da çok iyidi abd piyasasına rakip olmakmış amaç.Bunlar firma savaşlarının sonucu bence

Forumdaki mesajımı buldum: "darth erlik diye turkrock da bir kullanıcı var(sanırım bu sitede de var bir ara görür gibi oldum.) sağolsun çok ilgilendi benimle üşenmeden sorularıma ö.m. den tek tek cevap verdi.Bana bir cevabındaki bölümü aktarıyorum:

"Edwards dusunur musun? ESP'nin Japon markasi. Gibson'larin birebir kopyasi, telif haklarindan dolayi Japonya disinda satamiyorlar. Sadece Gibson degil gerci, Fender ve Jackson'larin aynilari da var.

LP ile baslayan isimlere bak, LP92 sanirim.

Bu da alabilecegin iki yerden biri:

Digeri de
        ikisine de email gonderecksin, onlar sana toplam fiyati gonderecekler, kargosu 100-120$ civarindaymis herhalde avrupa'ya. Eger bir sorun cikmazsa (abarti vergi falan) iyi bir secenek. Duyduguma gore manifestosuna dusuk fiyat da yazabiliyorlarmis eger bastan soylersen. Eger LP tarzi birsey istiyorsan dusun derim."

linkleri kopyalama yapıştır yaparak kullanabilirsiniz burada da konudakine benzer olay var.
        Son güncelleyen yutup123458; 28-02-2010, 00:28.

Yorum

edwards olayını bende alaştırdım fakat kağıt üzerinde iyi ama normalde o malmelerin o kadar iyisini kullanmadıklarını duydum o yüzden soğudum. jackson stars serisini ebay de görüyorum genelde başka yerde rastlamadım daha

Yorum

2. linkte var tıklarsan o sitede de var.Bilmiyorum çok güzel görünüyor ama hiç dene şansımız olmayacak.Birde gümrük kargo vs derdi var klasik yurtdışından ürün getirtme derdi.Acaba japonya ya gümrük vergisi ne kadar uygulanıyor? bu arada gerçekten almaya karar verirsen bana da haber verirmisin edindiğin bilgileri şu aralar gitar alma arifesindeyim de.

Yorum

Yani istediğimiz gitarı modifiyeli olarak alabilirmiyiz ufak değişiklikler yaptırıp?

Yorum

®IbAnEzKeMaL® isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                Yani istediğimiz gitarı modifiyeli olarak alabilirmiyiz ufak değişiklikler yaptırıp?
                modifiye değilde seçenek diyelim buna biz . mesela

sağ tarafta o modelin 4 seçeneği sunulmuş bunun gibi

BRIDGE :
                RR-J1&J1E=Floyde Rose Original
                RR-J1K&RR-J1EK=Kahler #2320K w/Schaller Test Sorusu Locking Nut

eger floyd rose markasını istiyorsan RR-J1 ya da J1E modellerine bakacaksın Kahler istiyorsan diger seçeneklere

Yorum

Bildiğim kadarıyla. Bullet for my valentine'in solistide bu seriyi kullanıyor. Matthew tuck
                  Son güncelleyen yutup123458; 28-02-2010, 20:53.

Yorum

Zamanında çok baktım starslara ve edwardslara. 2si de normal seri amerikada satılanlardan aynı fiyata ama daha iyi işçilik ve malzeme gibi duruyor ama edwardslar mesela çinde yapılıyor %100 demiyim ama çoğu yerde bu konuşuluyor ve esp den onaylayan bir e-mail bile var. çinde yapılması kötü değil malzeme iyi olduktan sonra ama gene de şüphe ve ayrıca arkasında buna rağmen made in japan yazıyor. jackson starslar da ebony klavyelerinde striped ebony kullanıyorlar orta modellerde tam siyah durmuyor ama genel olarak güzel gitarlar. alexi laiho bunlardan kullanmıyordu bu arada alexinin gitarı jackson custom shop ama o gitarın aynısı gibi jackson starsın modeli olan rr j2sp den bahsediyorsunuz sanırım.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                    Initializing Tabs & loading Content...
                    Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                    X